Obnoviť stránku

MENABO WI-BOX 160 l

MENABO WI-BOX 160 l

Chcete sa s kamarátom previesť na bicykli? Žiadny problém! Nosič bicyklov s možnosťou montáže boxu Menabo Wi-Box vám zabezpečí bezchybný deň plný vyvádzania na cyklotrasách. Ľahko ho upevníte na ťažné zariadenie a bicykle si budú spokojne hovieť na hliníkových lyžinách. V prípade potreby možno namiesto bicyklov pripevniť praktický uzamykateľný box (dodávaný spolu s nosičom), do ktorého uložíte až 160 litrov vybavenia. Jednoducho ideálna vychytávka nielen pre váš cyklo tím.

Nosič Wi-Box vám spríjemní výlety na bicykloch

  • Nosič na dva bicykle + box = rýchla zmena využitia
  • Unesie až dva bicykle alebo náklad s celkovou hmotnosťou do 30 kg
  • Ľahko ho upevníte na akékoľvek ťažné zariadenie s priemerom 50 mm
  • Pevná konštrukcia
  • Box pojme až 160 litrov vybavenia a je uzamykateľný

Taliansky výrobca ukazuje svoju genialitu, ktorú stelesňuje tento jednoduchý, kvalitne spracovaný a praktický držiak na bicykle za rozumnú cenu. O bezpečnosť vašich bicyklov bude postarané a vy si môžete vychutnávať svoje cesty za športovými zážitkami a sústrediť sa na plánovanie trasy. Športu zdar!

Kód:  AUPR1318
Produktové číslo:  MEN5380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03