Obnoviť stránku

NORTHLINE, Tirol 420 – antracit

Príslušenstvo k tovaru

NORTHLINE, Tirol 420 – antracit

Uvažujete, že si zaobstaráte praktický strešný box, ktorý bude strážiť všetky vaše cestovné tašky pri ceste na lyžovanie aj prázdninové kempovanie? Box na auto NORTHLINE, Tirol 420 – antracit vaše sny o lepšom cestovaní zmení na realitu! Vďaka solídnemu objemu 420 l vám umožní previezť tašky na dovolenku a ešte pokojne detské lyže alebo kočík. A vy tak ľahko získate voľný priestor pre vás aj rodinu.

Vybrané vlastnosti strešného boxu NORTHLINE, Tirol 420 – antracit

  • Bezpečný strešný box so zámkom
  • Šikovné obojstranné otváranie
  • Celková nosnosť 75 kg
  • Objem úložného priestoru je 420 l
  • Celkovému vzhľadu strešného boxu dominuje čierna farba

NORTHLINE, Tirol 420 – antracit je premyslený strešný box na vašu dovolenku

Maximálna záťaž strešného boxu Northline dosiahne príjemných 75 kg, zároveň samozrejme celý obsah boxu dopravíte úplne v suchu najmä vďaka odolnému a zároveň ľahkému plastu. A preto nainštalujete tento typ od značky Northline naozaj jednoducho na štandardne dostupné priečniky. Efektívny prístup k vašim taškám vám sprostredkuje praktické otváranie z oboch strán. Vyššie uvedené ešte dopĺňa čierna farba strešného boxu na auto NORTHLINE, Tirol 420 – antracit, ktorá nenásilne doplní štýl každého vozidla.

Parametre a špecifikácia

Spôsob otvárania

Spôsob otvárania Obojstranné

Vlastnosti

Nosnosť 75 kg

Dizajn

Farba Čierna

Rozmery a objem

Objem 420 l
Dĺžka 205 cm
Kód:  AUPR20220
Produktové číslo:  8595216808998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14