Obnoviť stránku

NORTH AMERICAN HEMP CO. Treatment Oil 100 ml

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NORTH AMERICAN HEMP CO. Treatment Oil 100 ml

Ošetrujúci vlasový olej vhodný na poškodené a farbené vlasy oživuje vlasové vlákna od korienkov až po končeky. Zaceľuje a celkovo spevňuje štiepiace sa končeky vlasov, vyhladzuje povrch vlasu a bohato vlasy vyživuje. Zároveň vyživuje a ošetruje pokožku hlavy. Zmesi omega mastných kyselín a prírodných olejov obnovujú štruktúru vlasov, zaisťujú ich dokonalú hladkosť a zdravý vzhľad. Vlasy zostávajú pevnejšie, lesklé a chránené pred vonkajšími vplyvmi. Starajte sa aktívne o svoje namáhané vlasy, ich úžasný vzhľad vám bude odmenou!

Vlastnosti oleja

  • Zabraňuje štiepeniu vlasov, spevňuje ich končeky
  • Vyživuje a vyhladzuje poškodené vlasové vlákna
  • Uzatvára vlasové kutikuly
  • Oživuje vlasy a dodáva im nádherný lesk
  • Chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi

Dokonalá regenerácia vlasov

Častá tepelná úprava a farbenie môžu vaše vlasy poškodiť. Vlasový olej regeneruje vlasové vlákna a pokožku hlavy, navyše zabraňuje úbytku proteínov z vlasov. Obsahuje veľké množstvo antioxidantov, ktoré pôsobia ako prírodné antibiotikum. Vlasový olej posilňuje vlasové vlákna a uľahčuje rozčesávanie vlasov. Pre hladké, lesklé a predovšetkým zdravé vlasy vyskúšajte pravidelnú starostlivosť vlasového oleja!
 

Účinné látky:

  • Zmes omega 3, 6 a 9 mastných kyselín -– spevňuje rozštiepené končeky vlasov
  • Zmes konopného, ??olivového a kokosového oleja – vyhladzuje poškodené vlasy, uzatvára kutikuly vlasov

Typ vlasov:
Na suché, poškodené a farbené vlasy.

použitie:
Pre celodenný lesk naneste malé množstvo oleja na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť cez noc pre dokonalé oživenie vlasov, vlasovej pokožky a hladký účes.

Zloženie:
Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Sesame (Sesamum indicum) oil, Cocos nucifera (Coconut) oil, Olea europaea (Olive) fruit oil, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Flavour.

 

Parametre a špecifikácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 100 ml

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  KSVL3263
Produktové číslo:  628143050074

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02