Obnoviť stránku

NORDline UR 200 S nerez

NORDline UR 200 S nerez

Či už patríte medzi nadšených milovníkov horúcich letných dní, alebo dávate prednosť zasneženým uliciam, pri skladovaní najrôznejších potravín určite využijete nepriehľadnú chladiacu vitrínu NORDline UR 200 S. Táto vitrína vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele má objem 78 litrov a je určená predovšetkým do náročných gastroprevádzok. Teplota vnútri sa reguluje digitálnym termostatom a skriňa účinne chladí aj pri okolitej teplote do 32 °C. Na vkladanie a vyberanie potravín je vitrína vybavená uzamykateľnými dverami, pri ktorých ľahko vymeníte otváranie dverí aj tesnenie. NORDline UR 200 S uchová všetky lákavé dobroty pekne v chlade.

Kľúčové vlastnosti chladiacej vitríny NORDline UR 200 S

  • Chladiaca skriňa NORDline na uchovávanie potravín aj do náročnej gastroprevádzky
  • Má uzamykateľné dvere
  • Stabilné police s nosnosťou až 25 kg
  • Dvere sú nepriehľadné a je možné meniť ich otváranie
  • Má funkciu automatického odmrazovania a ventilované chladenie
  • Vitrína NORDline UR 200 S má digitálny termostat
  • Účinne chladí aj pri teplotách 32 °C

Znamenitý pomocník do predajne – to je NORDlineUR 200 S

Dvoma výškovo nastaviteľnými roštami môžete sami regulovať umiestnenie výrobkov. Rošty sú navyše veľmi pevné, stabilné a ich nosnosť je až 25 kg. Dvere sú nepriehľadné a majú v sebe zabudovaný zámok. Samozrejmosťou je aj funkcia automatického odmrazovania a ventilované chladenie. Chladivo R 600a sa postará o optimálnu teplotu.


Kód:  NOSVCHL049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16