Obnoviť stránku

NORDline UF 400

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NORDline UF 400

S mraziacou skriňou NORDline UF 400 uschováte všetky potraviny, ktoré sa do bežnej mrazničky už nezmestia. Do zásuvkového systému s objemom 258 l sa zmestí zmrzlina, mäso i zelenina, skrátka všetko, čo je potrebné zamraziť. Mraziaca skriňa je ideálna pre stiesnené priestory, kam nie je možné umiestniť pultové mraziace boxy. Prevádzková teplota mrazničky je -10 °C až -25 °C a potrebnú energiu zaistí príkon s hodnotou 210 W. Na kvalitné mrazenie sa môžete spoľahnúť, aj keď okolitá teplota dosiahne 32 °C.

Kľúčové vlastnosti mraziacej skrine NORDline UF 400

  • Objem mraziacej skrine je 258 l
  • Prevádzková teplota -10 °C až -25 °C
  • Mraznička obsahuje 7 výparníkových roštov
  • Bezpečnostný zámok
  • Vymeniteľné tesnenie

Rýchle a efektívne

Mraziaca skriňa NORDline UF 400 je naplnená chladivom R600a. Prevádzkovú teplotu ľahko nastavíte pomocou digitálneho termostatu. Mraznička je navyše vybavená siedmimi výparníkovými roštmi s rozstupom 20,5 cm. Pre väčšiu bezpečnosť je mraznička vybavená bezpečnostným zámkom. Potrebujete vymeniť tesnenie? Pri mraziacej skrini NORDline to nie je žiadny problém. Rozmery mrazničky sú 185,5 × 60,3 × 59,5 cm.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky Displej, Zámok
Kód:  NOSVCHL025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17