Obnoviť stránku

Nonda ZUS Smart Tire Safety monitor

Nonda ZUS Smart Tire Safety monitor

Inteligentný senzor na sledovanie tlaku vzduchu aj v automobiloch, ktoré ešte nie sú takýmito snímačmi vybavené. Súprava sa skladá z jedného hlavného modulu a štyroch samostatných jednotiek pre každé koleso. Zostava zaujme ľahkou inštaláciou – jednoduchým naskrutkovaním malých čidiel priamo na ventily kolies. Hlavný modul sa pripája USB káblom a je vybavený aj vlastným USB vstupom, ktorý môžete využiť napríklad na nabíjanie telefónu. Hlavný modul zbiera dáta z jednotlivých čidiel a na základe špeciálneho algoritmu meria okrem hustoty vzduchu tiež priľnavosť kolies k vozovke.

Čím senzor Nonda ZUS Smart Tire Safety monitor zaujme?

  • Meraním tlaku v pneumatikách
  • Výpočtom priľnavosti kolies
  • Sledovaním jednotlivých kôl
  • Bluetooth konektivitou (smartfón, tablet...)
  • Jednoduchou inštaláciou na ventily
  • Ventilmi s Anti-Theft Locking systémom proti odcudzeniu
  • Minimálnymi rozmermi a hmotnosťou

Zobrazenie získaných dát

Všetky získané a vypočítané dáta zo senzora Smart Tire Safety monitor sú pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie prenášané priamo do vášho telefónu, kde máte na prehľadnom znázornení vozidla vždy perfektný prehľad o stave jednotlivých kolies. 

 
Kód:  NONDA5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04