Obnoviť stránku

Nonda ZUS Smart Car

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nonda ZUS Smart Car

Nonda ZUS Smart Car Charger - pod týmto názvom sa skrýva unikátna nabíjačka do automobilu s dvoma obojstrannými USB výstupmi pre nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Disponuje neuveriteľným výkonom, vďaka ktorému strčí do vrecka bežné autonabíjačky, najmä čo sa týka rýchlosti nabíjania. Nabitie dvoch prístrojov zvládne približne 2× rýchlejšie ako štandardné nabíjačky. Dva mobilné telefóny Apple iPhone 6s nabije za 1,89 hodiny (ostatné nabíjačky za takmer tri hodiny) alebo iPad Mini nabije za 3,67 hodiny (ostatné zariadenia za viac ako 5 hodín). Vaše prístroje tak budú vždy pripravené na použitie s plne nabitou batériou.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva obojstranné USB konektory
  • 2× rýchlejšie nabíjanie ako u štandardných nabíjačiek
  • Spĺňa MIL-STD-810G
  • Sledovanie stavu autobatérie
  • Automaticky ukladá polohu automobilu
  • Možnosť zdieľania polohy automobilu s priateľmi
  • Dizajnové osvetlenie

Smart Car Finder

A to nie je všetko. Pokiaľ se občas vydáváte aj do miest, kde se moc neorientujete, tak stačí stiahnúť špeciálnu mobilnú aplikáciu dostupnú pre zariadenia s Android a iOS, ktorá vás bezpečne dovedie k zaparkovanému automobilu. ZUS automaticky ukladá informácie a vašom zaparkovanom aute a v kombinácii s mobilnou aplikáciou vás k nemu vždy dovedie, nech sa pohybujete akokoľvek ďaleko. Aplikácia ponúka tiež funkciu časovača, vďaka ktorému budete vedieť presný čas od začiatku parkovania - poplatky za parkovisko tak budete mať dokonale pod kontrolou. Parkovacie miesto navyše možno zdieľať s partnerom alebo priateľmi.

Car Battery Health Monitor

To však nie je všetko, čo táto malá "krabička" ponúka. Umožňuje vám aktívne sledovať stav batérie vo vašom aute. V prípade, že nie je v optimálnej kondícii, tak vás aplikácia automaticky upozorní. V aplikácii si možno zobraziť niekoľko dôležitých údajov vypovedajúcich o stave autobatérie. Funkcia je dostupná iba pre zariadenia so systémom iOS.
Nonda ZUS Smart Car Charger sa štandardne zapája do 12 V autozásuvky. Disponuje osvetlením pre lepšiu viditeľnosť v tme. Veľkou výhodou je, že taktiež ako jediná spĺňa vojenské vysokoteplotné štandardy MIL-STD-810G, takže je nabíjačka veľmi odolná a sľubuje dlhú životnosť.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
36,05 × 17,36 × 84,64 mm
Hmotnosť:
28 g
Vstupný prúd:
2,2 - 1,1 A
Výstupný prúd:
4,8 A max. (2,4 A každý port USB)
Vstupné napätie:
DC 12 - 24 V
Výstupné napätie:
DC 5 V

 
Kód:  NONDA4
Produktové číslo:  ZU33BKRN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01