Obnoviť stránku

Nonda iHere 3.0

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nonda iHere 3.0

Stane sa vám niekedy, že zabudnete, kde ste práve nechali kľúče od auta, peňaženku alebo nejakú inú drobnosť? Uľahčite si jej hľadanie s Bluetooth lokalizačným čipom Nonda iHere 3.0. Tento malý čip môžete pripevniť ako kľúčenku, vložiť do peňaženky alebo do puzdra tabletu. Pomocou aplikácie v telefóne "prezvoňte" čip a ten vám dá akustickým signálom hneď vedieť, kde sa stratená vec nachádza. Navyše môžete komunikovať s niekoľkými čipmi naraz.

Kľúčové vlastnosti čipu Nonda iHere 3.0

  • Ľahký v malom elegantnom tele
  • Komunikácia cez Bluetooth
  • Dlhý dosah - až 60 metrov
  • Ovládanie pomocou aplikácie v telefóne
  • Rýchle dobíjanie pomocou micro USB
  • Možnosť pripojiť až 10 čipov na jeden telefón

Nájdete ho pomocou telefónu či hodiniek

Lokalizačné čip Nonda iHere 3.0 je kompatibilná s operačnými systémami Android 4.3 a vyššie a iOS 7.1 a vyšší. Mimo smartfónov je tiež schopný komunikovať aj s inteligentnými hodinkami disponujúcimi vyššie uvedenými operačnými systémami.

Kód:  NONDA701
Produktové číslo:  IHKFWTMCC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01