Obnoviť stránku

Nomad Roadtrip

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nomad Roadtrip

Nomad Roadtrip je inovatívny všestranná nabíjačka pre mobilné telefóny a tablety do vášho automobilu, takže ak si urobíte aj dlhší výlet napríklad po Európe, vaše mobilné zariadenie budú neustále zásobovaná energiou tak z 12V elektrickej zásuvky auta, tak aj záložná batéria s vnútornou kapacitou 3000 mAh. To keď vystúpite z vozidla a vydáte sa na vašich cestách kamkoľvek.

kľúčové vlastnosti

  • Napájanie zariadenia z 12V zásuvky auta aj záložnej batérie
  • Kapacita 3000 mAh
  • Dva USB výstupy - typ USB-C i USB-A
  • Kompaktné dizajnové prevedenie
  • Automaticky priraďuje prioritu nabíjanie vašich zariadení
  • Hmotnosť len 220 g

nekonečné možnosti

Okrem toho, že nabíjačka vaše zariadenie nabíja z 12V zásuvky vášho automobilu, na vás takisto po vystúpení čaká integrovaná batéria s kapacitou 3000 mAh, s ktorou máte energiu vždy tam, kde práve potrebujete. To sa hodí napríklad v okamihu, keď sa utáboríme v kempe a nechystáte sa ihneď pokračovať v ceste. Zaujímavosťou je, že počas jazdy v aute Roadtrip prioritne nabíja vaše zariadenie a potom sám seba.

Najnovšia technológia

Nomad Roadtrip je rýdzo moderné zariadenie, takže okrem napájanie klasických mobilných telefónov myslí aj na najnovšie technologické hračičky. Mimo klasického USB portu typu A tak ľahko nabijete zariadenia s typom USB-C, takže nabitie nového iPhone, či rozličných tabletov bude úplnou hračkou. Vďaka tomu budete mať vašu nabíjačku pripravenú aj pre časy plné moderných technologických vymožeností, ktoré ešte len prídu.

Kód:  NOMAD3
Produktové číslo:  roadtrip-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18