Obnoviť stránku

Nokia XL černá Dual SIM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia XL černá Dual SIM

Zaujímavý prístroj Nokia XL patrí do segmentu lacnejších telefónov, ale ponúkne aj rad prémiových vlastností . Systém sa totiž tvári ako prostredie známe z telefónov Nokia, avšak dovoľuje užívať aplikácie obľúbené z Androidu , Ktoré sú vo vlastnom Nokia obchodu. Čakajú na vás aj také herné pecky, ako sú Plants vs Zombies 2 alebo Asphalt 8! Medzi aplikáciami nechýba štandardy v podobe Facebooku, Twitteru au Nokie už tradičné offline GPS navigácie s aktuálnymi mapovými podkladmi celého sveta.
Samotný prístroj sa môže pochváliť dokonalým spracovaním a hardvérom s úžasným pomerom výkonu a ceny . Pohonom pre spracovanie vašich požiadaviek bude dvojjadrový procesor Snapdragon doplnený grafickým jadrom Adreno 203 . Spolu sa zaslúži o rýchly internetový prístup, prehrávanie multimédií aj spomínané hranie hier. Bez ohľadu na to, kde práve ste, IPS displej zaručuje perfektné farby za všetkých svetelných podmienok. Dokonca aj na priamom slnku, čím padajú bariéry, ktoré by vás mohli limitovať. Na rozmerných 5 palcov je skrátka radosť pozerať .
Ak sa vyskytne nejaká zaujímavá situácia, neváhajte a zapnite integrovaný fotoaparát . Možnosti bezdrôtového pripojenia si užijete prostredníctvom technológie Bluetooth 3.0 . Pre surfovanie na internete je nachystaná WiFi alebo vysokorýchlostné 3G modem. Okrem toho telefón ponúkne aj 3,5 mm audio konektor a Micro USB konektor. Okrem toho je prístroj vybavený technológiou dual-SIM, ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz a oddeliť tak svoj osobný život od toho pracovného.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 5 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 190 g
Výška 141,4 mm (14,14 cm)
Šírka 77,7 mm (7,77 cm)
Hĺbka 10,9 mm (1,09 cm)
Kód:  RN820a6
Produktové číslo:  A00018881

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09