Obnoviť stránku

Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB

4,6 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB

Mobil Nokia X20 5G patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám využívať internet, vyhotovovať fotografie a videozáznamy fotoaparátom so štyrmi objektívmi, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Mobil je vybavený 6,67" displejom, čo poteší nadšencov veľkých telefónov. Vnútri je nachystaný priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G. Veľkosť operačnej pamäte je 8 GB. Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4470 mAh. Nepochybne vás zaujme svojou konektorovou výbavou Jack (3,5 mm) a USB-C. Mobil Nokia je novinkou roka 2021.

Mobilný telefón Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB Lifestyle
Mobilný telefón Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB Bočný pohľad

Zásadné vlastnosti mobilu Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB

  • Inteligentný mobil Nokia disponuje 6,67" displejom
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má veľkosť 8 GB
  • Batéria má dostatočnú kapacitu 4470 mAh
  • Istotne vás zaujme konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 64 Mpx
  • Zadná strana ponúka celkovo 4 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón disponuje 6,67" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K vlastnostiam displeja ďalej náleží Gorilla Glass
  • Svietivosť displeja dosahuje až 450 Nits
  • Základné operácie sú riadené operačným systémom Android 11 s nadstavbou Čistý Android
  • Internú pamäť možno rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Energiu telefónu zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 4470 mAh

Na displej mobilu Nokia je potešenie pozerať sa

Každý okamih s mobilom Nokia prinesie radostné chvíle, pretože svojím 6,67" IPS displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením servíruje obsah v skvelej kvalite. Už z výroby je mobil vybavený odolným sklom Gorilla Glass, ktoré poskytuje ochranu proti škrabancom a mechanickému poškodeniu. Lepšia čitateľnosť displeja vyžaduje zvýšenie jeho jasu. Mobilný telefón Nokia ponúka svietivosť displeja až 450 Nits.

Mobilný telefón Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB Screen
Mobilný telefón Nokia X20 Dual SIM 5G 8 GB/128 GB Zadná strana

Vyhotovujte snímky kedykoľvek a kdekoľvek

K výbave na fotenie v mobile náleží pokročilý fotoaparát so štyrmi zadnými objektívmi. Telefón Nokia je opatrený 64Mpx zadným fotoaparátom, 5Mpx širokouhlým objektívom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát vynikne pri snímaní zblízka a zdôraznení detailov na malých objektoch vrátane kvetov, hmyzu a drobných predmetov. Makrofotografia je zameraná na dosiahnutie vysokého stupňa detailu a skúmanie drobných štruktúr, ktoré sú bežne neviditeľné. Širokouhlý fotoaparát má krátku ohniskovú vzdialenosť, a tak slúži na zachytenie širokého uhla záberu. Slúži na zaznamenanie širokých výhľadov a panorám, kde je dôležité zaznamenať čo najväčší vizuálny rozsah. S mobilom Nokia môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Pomocná prisvetľovacia dióda zlepšuje možnosti fotografovania alebo natáčania videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu vás nenechá v štichu

Mobilu Nokia dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4470 mAh, ktorá zabezpečí fungovanie jeden až dva dni. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na napájanie je k dispozícii nabíjací konektor USB-C.

Mobil Nokia ponúka spoľahlivý výkon

Elementárne funkcie a operácie mobilu Nokia má pod kontrolou operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Čistý Android. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu ponúka veľkosť 8 GB, s ktorou môžete hrať aj 3D hry alebo obsluhovať virtuálnu realitu. V prípade, že vám pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, je možné rozšíriť ju pamäťovou kartou typu MicroSD.

Telefón Nokia umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykovú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, často do 10 cm. Nechajte platobnú kartu v peňaženke a platenie v obchodoch vykonajte pomocou svojho mobilu. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Telefón možno ľahko pripojiť k rôznym bezdrôtovým zariadeniam pomocou technológie Bluetooth, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je pokročilá verzia GPS, ktorá sa spolieha nielen na satelitné signály, ale tiež na asistenčné dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto technológia zlepšuje rýchlosť a presnosť stanovenia polohy, čo je výhodné najmä pri slabom alebo prerušovanom signáli z družíc.

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprístupnia rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. Počúvať hudbu na slúchadlách môžete prostredníctvom 3,5 mm Jack konektora.

V mobile uvítate pridané funkcie

Prežite život naplno s mobilom Nokia. Pohľadom na telefón aktivujete biometrické rozpoznávanie tváre a odomknete ho. Smartfón však na svojom tele obsahuje aj snímač odtlačkov prstov. Je pridané FM rádio na počúvanie hudby. S ostatnými môžete zdieľať bohatší obsah než len textové správy, a to pomocou MMS. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Telefón so senzorom priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby nedošlo k náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť), obal a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

168,94 × 79,7 × 9,1 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

220 g

Kód:  NOK2721ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11