Obnoviť stránku

Nokia OZO

Príslušenstvo k tovaru

Nokia OZO

Funguje podobne ako kamera, ale s dôležitým rozdielom - OZO zachytáva naraz obraz dookola v uhle 360 °. Tým sa z nej stáva tvorivý nástroj na kompletné zachytenie okolia a prenesenie do prostredia virtuálnej reality (VR). Nahráte skutočný život a následne si ho kedykoľvek vychutnáte s okuliarmi virtuálnej reality. A nielen to. Úžasné VR zážitky sprístupníte ľuďom po celom svete

Kľúčové vlastnosti

  • Na tvorenie virtuálnych realít z reálneho prostredia
  • Špičkové zachytenie kompletného prostredia (360 °) naraz
  • Pokrytie priestoru vďaka 8 špičkovým snímacím čipom 2K
  • Vrátane viacsmerného snímania zvuku

Nová generácia snímania

OZO poskytuje profesionálnym tvorcom obsahu najlepšie nástroje na detailný záznam prostredia. Až uvidíte realitu zdigitalizovanéúkamerou, úplne zabudnete, kde ste, a získate pocit, ako by ste boli priamo na mieste. OZO je tak splneným snom všetkých tvorcov virtuálnych svetov. Horor, romance, vzdelanie, dobrodružstvo, časový vývoj miesta - pokojne spojte všetko dohromady príbehom a ukážte svetu niečo, čo ešte nevidel.

 
Kód:  JQ380a3d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06