Obnoviť stránku

Nokia Lumia 920 Black

4,7 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 920 Black

Buďte pripravení na februárový príchod legendy už teraz. "Ohromný. To je to pravé slovo popisujúce fotoaparát Lumi 920 s technológiou PureView. "," Je to veľký, nádherný a pravdepodobne najviac pokrokový chytrý telefón na trhu. "Presne takýmto výrokom sa nemohli ubrániť veľké internetové magazíny. Niet sa čomu diviť, špičkový displej s technológiou Puremotion HD +, Vysokým rozlíšením a technológiou IPS, výkonný hardvér, impresívne fotoaparát PureView a operačný systém Windows Phone 8 sú len zlomkom všetkých jedinečnosťou nové Lumi.



Výkonný základ, špičkový displej


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier Krait ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8960. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1500 MHz je jeho spotreba minimálna. Čelnej strane dominuje najlepší displej, aký ste kedy mohli v mobilnom zariadení vidieť. Super citlivá dotyková vrstva patrí medzi najrýchlejší na svete a IPS panel s technológiouPuremotion HD + vykreslí vždy iba tie najžiarivejšie a najjasnejšie farby.



Ostré fotky za každej situácie


Zachyťte si všetky vaše unikátne okamihy s fotoaparátom PureView v telefóne Lumia. Vysoké rozlíšenie 8,7 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitné Carl Zeiss šošovky sa postarajú o presné navedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu, Prítomnosť dvojica LED bleskova pokročilá stabilizácia obrazu urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom FullHD rozlíšenie s rýchlosťou 30 snímok za sekundu.



Bezdrôtové nabíjanie


Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúce batérie, Nokia totiž so svojimi smartphonmi predbehla dobu. Pomocou špeciálnych nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť v priebehu pár hodín. Stačí si dokúpiť zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Nielenže vám to ušetrí čas hľadania nabíjačky, ale zároveň to vyzerá futuristicky a vaša Lumia tak získa ešte väčšiu mieru exkluzivity.



S Lumia 920 sa nestratíte


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu. Hľadáte vyhlásenou reštaurácii, potrebujete nájsť vhodné ubytovanie alebo sa len potrebujete zorientovať v mestskej doprave? S aplikáciouMestské info stačí telefón len podržať pred očami a na obrazovke uvidíte rozmiestnenie všetkých bodov záujmov.



Windows Phone 8


Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8 patrí Nokia Lumia 920 medzi špičkové chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.
Kód:  RN800j1
Produktové číslo:  0022S56

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06