Obnoviť stránku

Nokia Lumia 820 Red

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 820 Red

Štýlový telefón so špičkovou hardvérovou i softvérovou výbavou. Jedinečný dizajn, Dnes už typický pre rad Lumi, pôsobí veľmi atraktívne a použitie iba kvalitných materiálov zaručuje výbornú pevnosť a odolnosť. Spoznajte všetky vymoženosti nového operačného systému Windows Phone 8 a užívajte si veľa zábavy. O jeho svižný chod sa postará dvojjadrový procesor od Qualcommu, ktorému sekunduje rovný 1 GB operačnej pamäte. Nechýba ani podpora sietí LTE a NFC čip.

Výkonný základ


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné, vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier Krait ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8960. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1500 MHz je jeho spotreba minimálna a počúvanie pesničiek tak môže na jedno nabitie vydržať aj cez 60 hodín. Jemnými detailmi a krásne žiarivými farbami disponuje 4,3 "AMOLED displej s rozlíšením 800 x 480 pixelov.

Bezdrôtové nabíjanie


Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúce batérie, Nokia totiž so svojimi smartphonmi predbehla dobu. Pomocou špeciálnych nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť v priebehu pár hodín. Stačí si dokúpiť zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Je to jednoduché, účelné a hlavne elegantné riešenie - budúcnosť ako si ju predstavujú vo firme Nokia.


Úsmev pristanú každému

Zachyťte si všetky vaše jedinečné okamihy s fotoaparátom v telefóne Lumia. Vysoké rozlíšenie 8 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitnéšošovkyCarl Zeiss sa postarajú o presné navedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu a prítomnosť dvojica LED bleskov urobí z každej fotky za zhoršených svetelných podmienok majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom Full HD rozlíšenie s frekvenciou 30 snímok za sekundu.




S Lumia 820 sa nestratíte


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu. Hľadáte vyhlásenú reštauráciu, dostali ste chuť na drink, potrebujete nájsť vhodné ubytovanie alebo sa len potrebujete zorientovať v mestskej doprave? S aplikáciou Mestské info stačí telefón len podržať pred očami a na obrazovke uvidíte rozmiestnenie všetkých dôležitých bodov, ako by boli priamo pred vami.


Windows Phone 8

Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8 patrí Nokia Lumia 820 medzi špičkové chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Systém prešiel od poslednej verzie mnohými vylepšeniami a optimalizáciami, takže je práca s ním jednoducho radosť. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office, Ktoré poznáte zo stolových počítačov. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.
Kód:  RN800i2
Produktové číslo:  0023F87

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06