Obnoviť stránku

Nokia Lumia 630 biela

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 630 biela

Mobilný telefón Nokia Lumia 630 v elegantnej bielej farbe na prvý pohľad zaujme svojím 4,5" veľkým multidotykovým IPS displejom, ktorý má veľmi dobré pozorovacie uhly. Rozlíšenie displeja je 854 x 480 pixelov v pomere strán 16: 9. Displej je chránený proti poškriabaniu a nárazom odolným krycím sklom Gorilla Glass 3. Po hranách tela prístroja sú rozmiestnené hardvérové klávesy na ovládanie hlasitosti a vypínač. Nájdeme tu aj microUSB port na nabíjanie či dátové prenosy a slúchadlový výstup.


Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GHz a podporovaný operačnou pamäťou 512 MB, čo zaručuje perfektný výkon v každej situácii. Na internet sa pripojíte pomocou integrovanej WiFi, a samozrejmosťou je podpora mobilného pripojenia, vďaka ktorému sa pripojíte odkiaľkoľvek. Medzi bezdrôtové technológie patrí tiež klasický Bluetooth 4.0 na prenos dát s počítačom alebo inými smartphonmi. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s kapacitou 8 GB. Ak budete mať málo úložného priestoru, je možné pamäť rozšíriť o pamäťové karty microSD, a to až do veľkosti 128 GB. K dispozícii je tiež ešte 7 GB v bezplatnom cloude.
Systém Windows Phone 8.1 ponúka množstvo funkcií a zábavy. Určite využijete aplikácie ako Facebook, Twitter a veľa ďalších aplikácií. Na zdieľanie fotiek na sociálnych sieťach poslúži fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov s automatickým zaostrovaním. V aute, na bicykli alebo v prírode oceníte vstavaný GPS modul a s nainštalovanými navigačnými aplikáciami vás telefón navedie tam, kam len si budete priať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 5 Mpx

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Software

Verzia operačného systému Windows 8.1
Kód:  RN711c1b1
Produktové číslo:  A00018433

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17