Obnoviť stránku

Nokia Lumia 625 Orange

4,2 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 625 Orange

Nokia Lumia 625 je cenovo dostupný chytrý telefóns dotykovým displejom a obrie uhlopriečkou 4,7 ", Ktorý ponúka oveľa viac než ostatné modely v podobnej cenovej relácii. Špičkový dvojjadrový procesor zaistí dostatok výkonu. 8 GB vnútornej pamäte bude pre základné používanie stačiť. Ak nie, možno kapacitu rozšíriť pomocou microSD kariet až do veľkosti 64 GB. Vďaka technológii Super Sensitive Touch ide mobil bez problémov ovládať v rukaviciach.

Výkonný základ


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné, vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8930. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1200 MHz je jeho spotreba minimálna a pri napríklad počúvanie pesničiek tak môže na jedno nabitie vydržať aj cez 90 hodín. Jemnými detailmi disponuje 4,7 "IPS displej s rozlíšením 800 x 480 pixelov, ktorý vykreslí tie najžiarivejšie farby z ľubovoľného uhla. Akékoľvek škrabance odpudzuje krycie sklo Gorilla Glass vo svojej druhej verzii. Žijúca šťavu dodáva batérie s kapacitou 2000 mAh.

Ostré fotky


Zachyťte si všetky vaše jedinečné okamihy s fotoaparátom v telefóne Lumia. Slušné rozlíšenie 5 Mpx nevynechá žiadny detail a napomôže vytvoriť majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčanie videí vo vysokom Full HD rozlíšení s frekvenciou 30 snímok za sekundu. Nechýba ani predná kamerka pre videohovory.

S lumi sa nestratíte


Do budúcnosti určite poteší podpora siete štvrtej generácie v podobe LTE. Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu.
Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8, Patria Nokia Lumia 625 medzi špičkové chytré telefóny s množstvom funkcií a vychytávok. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známy klient Outlook.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 5 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 0,3 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2,4
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Počet jadier procesora 2 ×
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Windows Phone
Kód:  RN711c
Produktové číslo:  A00014856

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17