Obnoviť stránku

Nokia Lumia 620 Black

4,2 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 620 Black

Nokia Lumia 620 je cenovo dostupný chytrý telefón s veľkým dotykovým displejom o veľkosti 3.8 " s rozlíšením 480 × 800 bodov, ktorý ponúka oveľa viac než ostatné modely v podobnej cenovej relácii. Je tu špeciálny kryt, ktorý má vysokú odolnosť, na ktorú bol s telefónom testovaný (spĺňa certifikáciu IP 54). Táto certifikácia garantuje čiastočnú odolnosť proti prachu a odolnosť proti striekajúcej vode zo všetkých uhlov v množstve 10 litrov za minútu a pri tlaku 80 - 100 kN/m2 po dobu piatich minút. Elegantný a funkciami nabitý telefón s vysokou odolnosťou!

Windows Phone 8


Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8 patrí Nokia Lumia 620 medzi chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Systém prešiel od poslednej verzie mnohými vylepšeniami a optimalizáciami, takže je práca s ním jednoducho radosť. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžetemeniť veľkosť dlaždíc, nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a navyše získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office, ktoré poznáte zo stolových počítačov. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známy klient Outlook.

Zábava a navigácia


S Nokiou Lumia 620 sa nebudete nudiť! Môžete sa tešiť na vydarený digitálny fotoaparát (S rozlíšením 5 MPx a exkluzívnymi funkciami pre dokonalý snímku), špičkový hudobný prehrávač, vydarený prehrávač videa a prepracovaný internetový prehliadač.Veľkou výhodou Nokia Lumi 620 je tiež vstavaná GPS navigácia doplnená o programy z dielne spoločnosti Nokia. Nokia Drive, Nokia Mapy či Nokia MHD sú veľkou pridanou hodnotou, ktorou sa môže pochváliť len máloktorý telefón, pretože sa jedná o komplexné navigačné riešenie schopné kompletne nahradiť aj špecializovanú navigáciu. Všetko vrátane máp je navyše kompletne zadarmo po celú dobu používania prístroja. V spojení s pripojením Wifi na Internet je tento model Nokie dokonalý spoločník pre zábavu, na cesty, ale aj na prácu.

Komunikácia


Lumia 620 podporuje vedľa klasických sietí GSM i siete tzv tretej generácie. Už bola spomenutá aj bezdrôtová technológia Wi-Fi a/b/g/n, S ktorou sa môžete pripojiť na Internet všade, kde bude dostupná sieť. Okrem toho telefón ponúkne tiež microUSB konektor, 3.5 mm audio konektor a bezdrôtovú technológiu Bluetooth 3.0. Telefón tiež podporuje technológiu NFC, Čo je bezkontaktné služba, ktorá umožňuje načítať dáta z obrázka, a tým umožniť rýchly prístup k dátam, ale tiež napríklad k platbám.
Kód:  RN710i
Produktové číslo:  A00010179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07