Obnoviť stránku

Nokia Lumia 530 tmavo sivá Dual SIM

4,5 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 530 tmavo sivá Dual SIM

Pekné telo, skvelá výbava


Nokia Lumia 530 je aj napriek svojej cene skvele spracovaný a vybavený telefón, ako už býva u Nokie zvykom. Oválny dizajn so zaoblenými hranami sa vám bude dobre držať jednou rukou, a pritom budete môcť využívať 4" dotykovú plochu displeja. Telefón poháňa štvorjadrový procesor podporovaný operačnou pamäťou 512 MB, čo zaručuje perfektný výkon v každej situácii. Na internet sa pripojíte pomocou integrovanej WiFi a samozrejmosťou je podpora mobilného pripojenia, vďaka ktorému sa pripojíte odkiaľkoľvek, kde sa nachádza signál vášho operátora. Medzi bezdrôtové technológie patrí aj klasický Bluetooth 4.0 na prenos dát s počítačom alebo inými smartfónmi.

Flexibilné zázemie


Systém Windows Phone 8.1 ponúka veľa funkcií a zábavy. Určite využijete aplikácie ako Facebook, Twitter a veľa ďalších. Na sprístupnenie fotiek na sociálnych sieťach poslúži fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov. V aute, na bicykli alebo v prírode oceníte vstavaný a-GPS modul a s nainštalovanými navigačnými aplikáciami vás telefón navedie tam, kam si len budete priať. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s kapacitou 4 GB. Ak budete mať málo úložného priestoru, je možné pamäť rozšíriť o pamäťové karty microSD, a to až do veľkosti 128 GB. Aj napriek tomu, že ide o smartfón, pýši sa výdržou až 22 dní v pohotovostnom stave!

Kód:  RN710t1a1
Produktové číslo:  A00020870

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09