Obnoviť stránku

Nokia Lumia 1520 černá

4,8 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 1520 černá

Nokia Lumia 1520 je nositeľom mnohých premiér na platforme Windows Phone 8. Ide o skutočne prvý telefón s 6" Full HD displejom, ultimátnym procesorom Snapdragon 800, ale vyčnieva aj tretím stĺpcom dlaždíc. Míľovými krokmi doháňa a okamžite prekonáva svoju konkurenciu. Polykarbonátová konštrukcia vychádza z dizajnu svojich mladších súrodencov a stále disponuje výbornou pevnosťou i odolnosťou. Na prvý dotyk vás jednoducho očarí.
Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné a vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko je možné len vďaka štvorjadrovému procesoru taktovanému na frekvencii 2,2 GHz. Aj napriek vysokej frekvencii je skvele optimalizovaný a vyžaduje nízky prísun energie. Operačná pamäť o veľkosti 2 GB umožňuje mať na pozadí spustených veľa aplikácií naraz. Pre vaše dáta máte k dispozícii vnútornú pamäť s kapacitou 32 GB, ku ktorej zadarmo dostanete 7 GB v cloudovom úložisku SkyDrive. A to nie je všetko, môžete dokonca vložiť aj Micro SD kartu s maximálnou kapacitou 64 GB.
Najvyššie očakávania úplne napĺňa 20,7 Mpx fotoaparát s optickou stabilizáciou, ktorý pohodlne ovládate dvojstupňovým tlačidlom spúšte. Vysoká svetelnosť objektívu, prítomnosť dvojice LED bleskov a pokročilá stabilizácia obrazu urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí v plnom rozlíšení s frekvenciou 30 snímok za sekundu. 3400 mAh batéria nemá konkurenciu a dodá šťavu celému prístroji po veľmi dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 20 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Windows Phone
Kód:  RN800m1
Produktové číslo:  A00015316

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07