Obnoviť stránku

Nokia Home

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Home

Hľadáte inteligentnú videoopatrovateľku alebo len často jazdíte preč a chcete mať odkiaľkoľvek prehľad čo robia vaše ratolesti? Nielen to vie videokamera Nokia Home. Vďaka možnosti streamovania videa priamo do vášho telefónu môžete sledovať všetko, čo sa vo vašom dome deje. Kvalitu videa v HD vám umožní senzor CMOS Sony, ktorý zaistí krásny, ostrý obraz a spolu s technológiou ePTZ s 12x zoomom, vám umožní vidieť aj tie najmenšie detaily. Pomocou infračervenej LED a mechanického filtra docielime skvelú viditeľnosť aj v noci. Bleskurýchly prenos dát je opatrený najnovším protokolom WebRTC. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová domáca kamera, ktorá vám zaručí ochranu 24/7
  • Kvalita videa v HD
  • 5MPx CMOS senzor, ktorý zaručuje ostrý obraz plný farieb
  • Kontrola kvality ovzdušia
  • Technológia ePTZs 12x zoomom pre veľmi detailné zábery
  • Nočné videnie
  • Širokouhlý záber 135°
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor slúžiaci pre komunikáciu, ale aj prehrávanie hudby

Majte doma čerstvý vzduch

Domáca kamera Nokia Home je prvá videokamera, ktorá disponuje funkciou kontroly čistoty ovzdušia. Sledovaním hodnôt vnitřího ovzdušia môžete ochrániť seba aj svoju rodinu pred znečisteným vzduchom.

Nikdy o nič neprídete

Vždy, keď kamera Nokia Home zaznamená pohyb alebo hluk urobí snímku alebo nahrá krátke video. Záznamy z natáčania sa ukladajú až 30 dní takže sa nemusíte báť, že by ste o nejakú snímku prišli. Ďalej kamera ponúka možnosť nastaviť rozmedzie kedy budete dostávať notifikácie, keď sa zaznamená hluk alebo pohyb.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NOKIAW7
Produktové číslo:  WBP02-All-Inter

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02