Obnoviť stránku

Nokia DC-21, biela

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia DC-21, biela

Iste ste už túto situáciu tiež zažili. Počas dňa hojne telefonujete, surfujete po internete, tu a tam si zahráte nejakú hru. Zrazu zisťujete, že kapacita batérie je takmer vyčerpaná a vo vašej blízkosti sa nenachádza elektrická zásuvka. Vďaka prenosné power banke tomuto problému ľahko predídete a nízka kapacita batérie vás už nikdy nezaskočí.

Tenká, elegantná a štýlová


Plne nabitá externá batéria má kapacitu 6000 mAh a väčšinu bežných smartphonov je schopná dvakrát až trikrát plne nabiť. Micro USB konektor umožňuje rýchle nabíjanie, tak ako by ste nabíjali klasickou cestou. Jedno plné nabitie DC-21 trvá približne 4 hodiny a túto kapacitu si udrží po celý mesiac.

Novinkou je tiež možnosť nabíjania power banky a telefónu súčasne, čo sa hodí na dlhých cestách, kedy sa len krátky čas zdržíte pri elektrickej zásuvky. Samozrejmosťou   je LED indikácia aktuálneho stavu kapacity. Kompaktné rozmery umožňujú pohodlné prenášanie aj napr. vo vrecku nohavíc.  

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 43,9 mm (4,39 cm)
Výška 24,5 mm (2,45 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Kapacita

Kapacita 6 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 1 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 145 g
Kód:  NOKP0820
Produktové číslo:  02743L6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16