Obnoviť stránku

Nokia C2-05 Grey

4,3 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia C2-05 Grey

Elegantný a kompaktný telefón s vysúvacím mechanizmom. Nokia C2 - 05 je vybavená 2palcovým farebným displejom QVGA, ktorý je skvelý pre prezeranie textu aj obrázkov. Z panelu zástupcov na východiskovom displeji môžete spustiť vyhradené funkcie pre Facebook a Twitter a pozrieť sa na najčerstvejšie novinky a tweety. Okrem toho môžete ľahko pristupovať k svojim emailovým účtom.
Nokia C2-05 ponúka hudobný prehrávač a FM rádio, na ktorom si môžete kdekoľvek naladiť svoje obľúbené stanice. Vďaka fotoaparátu VGA budete vždy pripravení zachytiť jedinečné okamihy, ktoré život prináša. Či už máte radi videá, hudbu alebo fotografie, telefón s možnosťou využiť až 32 GB prídavnej pamäte na karte microSD. Vstavaná pripojenie Bluetooth a microUSB naviac umožňujú ľahko spravovať, zdieľať a prenášať súbory medzi telefónmi.
Kód:  RNC02i
Produktové číslo:  A00003795

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13