Obnoviť stránku

Nokia Asha 210 černá Dual SIM

4,0 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Asha 210 černá Dual SIM

Nokia Asha 210 je špičkovým mobilným telefónom, ktorý je vyrobený z kvalitných materiálov a kombinuje moderný vzhľad s veľmi príjemnou cenou. Vďaka jednoduchému ovládaniu pomocou navigačného klávesu sa v prístroji budete schopní pohybovať neuveriteľnou rýchlosťou. To je navyše umocnené plnohodnotnou QWERTY klávesnicou, s ktorou napíšete neobmedzene dlhú sms v rekordnom čase. Okrem toho je prístroj vybavený technológiou dual-SIM, ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz a oddeliť tak svoj osobný život od toho pracovného.
Podpora Wi-Fi určite poteší každého, kto chce byť online kdekoľvek a skontrolovať si svoj e-mail aj keď práve nemá po ruke notebook alebo stolný počítač s pripojením na internet. Vďaka až 90% kompresii stránok vám prehliadač Nokia zaistí menšie objemy sťahovaných dát a neuveriteľne rýchle načítanie stránok. Špeciálnym tlačidlom pre priamy prístup sa okamžite dostanete na Facebook, Twitter alebo WhatsApp.
Veľmi výkonná batéria zabezpečí až 12 hodín hovoru a neskutočných 24 dní v pohotovostnom režime. Spomenúť si zaslúži aj 2,4" displej s rozlíšením 320 x 240 obrazových bodov. Zariadenie poháňa legendárny systém Nokia Series 40 v spojení s 32 MB vnútornou pamäťou. Tú máte možnosť rozšíriť microSD pamäťovými kartami až na hodnotu 32 GB. Skvelý 2 Mpx fotoaparát s až 4x digitálnym zoomom je navyše schopný natáčať aj video sekvencie. Nechýba ani 3,5 mm jack a zabudované FM rádio.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické

Displej

Uhlopriečka displeja 2,4 " (6,1 cm)
Typ displeja TFT

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Komunikácia a sieť

Dátové služby EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro
Kód:  RN306s1
Produktové číslo:  A00012738

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13