Obnoviť stránku

Nokia Asha 205 (Dual SIM) Cyan Dark Rose

4,0 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia Asha 205 (Dual SIM) Cyan Dark Rose

Mnoho užitočných funkcií za skutočne veľmi výhodnú cenu, presne tým je mobilný telefón Nokia Asha 205. Dostane sa vám plnohodnotnej klávesnice pre rýchlejšie chatovanie a písanie správ, ľahkého prístupu k sociálnym sieťam a možnosti stiahnuť si do mobilu až 40 hier od EA úplne zadarmo! Okrem toho je prístroj vybavený technológiou dual-SIM, ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz a oddeliť tak svoj osobný život od toho pracovného.

Buďte vždy online!

Už sa nemusíte obávať vysokých súm za prenášané dáta alebo pomalého načítanie internetových stránok. Vďaka prehliadaču Nokia Xpress Browser budete totiž schopní surfovať po webe dvakrát rýchlejšie, pričom pokročilá komprimácie dát vám dopomôže ušetriť nemalý peniaz. Iste tiež poteší samostatné tlačidlá pre prístup na Facebook a e-mail. Užitočná aplikácia eBuddy potom spája chatovacej protokoly Microsoft Messenger, Facebook chat a ďalšie, takže môžete byť v kontakte so svojimi priateľmi naozaj kedykoľvek.

Využívajte schopnosti telefónu na maximum

Prekvapte svojich priateľov bleskurychlými odpoveďami vďaka plnohodnotnej klávesnici! Pri chatovanie a smskovanie tak ušetríte veľa času, ktorý môžete stráviť surfovaním po webe alebo inými činnosťami. Nokia Asha 205 je vybavená hneď dvoma slotmi pre SIM kartu - jednu teda môžete používať ako súkromnú a druhú potrebné pre prácu. Samozrejmosťou je potom integrovaný digitálny fotoaparát s rozlíšením 0,3 megapixela, ktorý tiež ponúka možnosť natáčať videosekvencie pre zachytenie tých najzaujímavejších okamihov. Nechýba ani technológia Bluetooth pre rýchle prenosy najrôznejších súborov medzi rôznymi zariadeniami.

Bavte sa!

Plnohodnotný multimediálny prehrávač je úplne perfektným nástrojom pre prehrávanie vašich najobľúbenejších videí a skladieb! A ak by vás snáď vaša hudobná knižnica omrzela, vždy sa môžete započúvať do klasického rádia. Kvalitné stereofónne slúchadlá sú navyše súčasťou balenia. Dlhú cestu hromadnou dopravou si potom kedykoľvek skrátite možnosťou stiahnuť si až 40 hier od EA úplne zadarmo! Užite si adrenalínových závodov v Need for Speed \u200b\u200balebo si Zastrieľajte v Medal of Honor!

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické

Displej

Uhlopriečka displeja 2,4 " (6,1 cm)
Typ displeja TFT

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Komunikácia a sieť

Dátové služby EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm)
Kód:  RN306q4
Produktové číslo:  0023H25

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18