Obnoviť stránku

Nokia 8 Sirocco Black

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia 8 Sirocco Black

vlastnosti telefónu

140,93 mm

Nokia 8 Sirocco

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

72,97 mm

Nokia 8 Sirocco

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,5 mm

Hmotnosť telefónu: -g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 8.0 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 260 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

72,97 × 140,93 × 7,5 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

-

slot na pamäťové karty

Váha

hmotnosť telefónu

Nokia 8 Sirocco je nevšedný telefón, ktorý sa prezentuje špičkovým dielenským spracovaním. Zaujme nielen veľkým displejom, ale aj vyhotovením, keďže bočné hrany majú hrúbku len 2 mm. Navyše predná i zadná strana disponuje tvrdeným sklom Corning Gorilla Glass 5, ktoré je zakrivené po všetkých stranách. Samotné telo mobilného telefónu je zhotovené z jediného kúska ušľachtilej ocele. Vďaka tomu bol docielený masívny, a napriek tomu jedinečne štíhly a kompaktný tvar.  

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Nokia 8 Sirocco

  • 5,5" OLED displej s 2K rozlíšením
  • Corning Gorilla Glass 5
  • Podpora rýchleho a bezdrôtového Qi nabíjania
  • USB-C konektor
  • Duálny fotoaparát
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Android One

Sirocco je vybavený OLED displejom a duálnym fotoaparátom

Dominantou Nokie 8 Sirocco je OLED displej s uhlopriečkou 5,5" a 2K rozlíšením (2 560 × 1 440 px). Za každej situácie si tak vychutnáte skvelý obraz – či už budete hrať hry, sledovať filmy, či len surfovať po internte. Čo sa týka fotoaparátu, tak aj tu Nokia vybavila tento model špičkovými technológiami. Na zadnej strane nájdete duálny širokouhlý fotoaparát so Zeiss optikou a 2× optickým zoomom. Fotoaparát je navyše vybavený režimom Pro Camera, ktorý umožňuje individuálne nastavenie (vyváženie bielej, zaostrenie, ISO, rýchlosť uzávierky a expozícia).
Ak radi nahrávate videá a zaznamenávate rôzne akcie, tak Nokia 8 Sirocco je ako stvorená práve pre vás. Disponuje hneď tromi integrovanými mikrofón s vysokým dynamickým rozsahom a 24-bitovým zvukovým signálom, čo vám umožňuje nahrávať zvuk až do intenzity 132 dB bez skreslenia. 

Špičkový výkon a Android One

Dostatok výkonu poskytuje procesor Qualcomm Snapdragon 835 v kombinácii so 6 GB RAM. Vnútorná pamäť je potom pripravená pojať až 128 GB dát a možno ju ešte rozšíriť o pamäťovú kartu microSDXC s kapacitou až 256 GB. Získate tak dostatok miesta na vaše súbory. Samozrejmosťou je USB-C konektor s rýchlym nabíjaním, kedy nabijete batériu na 50 % len za 30 minút. Nechýba ani podpora bezdrôtového nabíjania Qi.
O bezpečnosť sa postará čítačka odtlačkov prstov. Nokia 8 Sirocco spadá do programu Android One, môžete sa tak tešiť na prednostné aktualizácie operačného systému Google Android 8.0 Oreo, ktorý je v telefóne predinštalovaný. Súčasťou týchto aktualizácií bude aj optimalizácia pre Google Assistant.


Parametre a špecifikácia

Komunikácia a sieť

Volanie cez internet VoLTE
Kód:  NOK0339b1
Produktové číslo:  11A1NB01A05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17