Obnoviť stránku

Nokia 7.2 Dual SIM

4,5 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia 7.2 Dual SIM

Vlastnosti telefónu

159,9 mm

Nokia 7.2

75,2 mm

Nokia 7.2

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 180 g

Uhlopriečka displeja

6,3"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9 Pie

Typ operačného systému

Výdrž batérie

3 500 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,2 × 159,9 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

48 + 8 + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC až 512 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

180 g

Hmotnosť telefónu

Nokia 7.2 – univerzálny smartfón so skvelým foťákom

Inteligentný telefón Nokia 7.2 vám sprostredkuje skvelý zážitok nielen z konzumácie obsahu sociálnych sietí, ale aj pri hraní hier alebo fotografovaní. Práve vyrovnaná funkcionalita vo všetkých kľúčových aspektoch robí z telefónu žiadaný predajný artikel.

Nokia 7.2

6,3" displej

Smartfón Nokia 7.2 sa chváli displejom s uhlopriečkou 6,3" s Full HD+ rozlíšením. Displej má v hornej časti kvapkovitý výrez pre čelnú kamerku a pomer zobrazenia je 19 : 9. Vďaka tomu uvidíte na displeji viac informácií súčasne.

Nokia 7.2

Tri šošovky Carl ZEISS

Doprajte si absolútnu kreativitu pri práci s mobilnou fotografiou. Citlivý 48 Mpx hlavný snímač je doplnený ultraširokou kamerou so záberom v rozsahu 118°. A samozrejme nechýba ani 5 Mpx kamerka na zachytenie hĺbky ostrosti.

Nokia 7.2

Fotky, ktoré stojí za to zdieľať

Snímajte jedinečné portréty s radom exkluzívnych efektov režimu bokeh, ako sú ZEISS Modern, ZEISS Swirl a ZEISS Smooth. Všetko je precízne navrhnuté podľa legendárneho vizuálneho objektívu ZEISS s typickým rozostrením pozadia.

Nokia 7.2

Dostatok výkonu

8-jadrový procesor Snapdragon 660 má výkonu na rozdávanie. Zahráte si väčšinu menej náročných hier alebo spustíte viac aplikácií súčasne. Internú pamäť s kapacitou 128 GB môžete ešte rozšíriť pomocou micro SD karty s kapacitou ďalších 512 GB.

Nokia 7.2

Elegantný na pohľad aj na dotyk

Viacvrstvový metalický povrch dodáva telefónu Nokia 7.2 Dual SIM jedinečný a predovšetkým vkusný dizajn. Telo je vyrobené z kompozitu s vysokou pevnosťou, ale pritom nízkou hmotnosťou.

Nokia 7.2

Pravidelná aktualizácia OS

S telefónom Nokia 7.2 Dual SIM máte istotu, že výrobca dodáva pravidelne nielen bezpečnostné aktualizácie, ale aj nové verzie operačného systému ako takého. Nokia 7.2 je pripravená na Android 10.

Kód:  NOK2805ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19