Obnoviť stránku

Nokia 6.1

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia 6.1

vlastnosti telefónu

148,8 mm

Čelní pohled

75,8 mm

Boční pohled

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 172 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.1.1 Nougat

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2 × NanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

75,8 × 148,8 × 8,2 mm

rozmery telefónu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC až 256 GB

slot na pamäťové karty

Váha

172 g

hmotnosť telefónu

Legenda medzi mobilnými telefónmi sa vracia v plnej paráde. Pokochajte sa veľmi dobre považovaným modelom, ktorý prichádza s preverenými komponentmi a najnovším Androidom 7.1.1 Nougat. V štýlovom hliníkovom tele bez predelov sa skrýva spoľahlivý osemjadrový procesor a na strednú triedu smartfónov skvelé 4 GB operačnej pamäte. Pokiaľ sa vyžívate v mnohých aplikáciách spustených súčasne, konečne si užijete multitasking bez sekania a zamŕzania. Nokia 6 pre modelový rok 2018 prináša navyše vylepšenia oproti minulému modelu v podobe zväčšenia pamäte RAM, úplne nového štandardu Bluetooth 5.0 a moderného konektora USB-C pre nabíjanie a synchronizáciu dát.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Nokia 6 (2018)

  • Inteligentný telefón so skvelým pomerom ceny a úžitkovej hodnoty
  • Osemjadrový procesor pre hladký chod mnohých aplikácií súčasne
  • 5,5" veľký FullHD displej
  • Kamera s vynikajúcim rozlíšením a svetelnosťou
  • Štýl a spoľahlivosť
  • Najnovší operačný systém Android 7.1.1 Nougat
  • Integrovaná čítačka odtlačkov prstov
  • Farba: Matte Black

Veľký FullHD displej

Obrovský displej má Full HD rozlíšenie a vďaka technológii IPS je dobre čitateľný aj na slnku. Jeho okraje zasahujú až k bokom telefónu u vytvárajú uchvacujúci 2,5D efekt. Pred škrabancami je povrch displeja chránený krycím sklom Gorilla Glass tretej generácie. Bez obáv si tak kdekoľvek môžete užiť surfovanie po internete, hranie hier alebo sledovanie filmov vo vysokej kvalite.

Kamera s vynikajúcim rozlíšením a svetelnosťou

Na zadnej strane nájdete kameru s podlhovastým dizajnom, na ktorý sme u Nokií zvyknutí. Rozlíšenie 16 Mpx, fázové ostrenie a vynikajúca svetelnosť vám pomôže zachytiť vaše zážitky v plnej paráde. Na prednej strane samozrejme nechýba selfie kamerka. Má rozlíšenie skvelých 8 Mpx, takže sa budete môcť pochváliť kvalitnými autoportrétmi alebo nechať vašu maličkosť vyniknúť počas videohovorov s priateľmi či spolupracovníkmi.

Štýl a spoľahlivosť

Prvá "novodobá" Nokia ponúka vynikajúci pomer ceny a úžitkovej hodnoty. Nielen fanúšikovia tejto značky určite ocenia elegantné spracovanie a povestnú spoľahlivosť. Ako bonus k užívateľskému komfortu disponuje tento model tiež senzorom odtlačkov prstov a funkciou rýchleho nabíjania.

Kód:  NOK0334ax

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07