Obnoviť stránku

Nokia 301 černá Dual SIM

4,0 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nokia 301 černá Dual SIM

Doprajte si osvedčenú kvalitu za rozumnú cenu. Táto nová Nokae v slušnom retro-kabáte, s klasickým ovládaním a operačným systémom Nokia Series 40 vás rozhodne upúta. Chcete červenú, modrú, čiernu alebo bielu Nokiu? Žiadny problém, telefón sa vyrába v štyroch farebných prevedeniach, takže si môžete vybrať tú, ktorá dokonale sadne priamo k vášmu štýlu. Aby bol aj váš život jednoduchší a ľahší, je k dostaniu hneď niekoľko pokročilých funkcií. Ľahko a rýchlo pošlete e-mail alebo zhliadnete príspevky na sociálnych sieťach, vypočujete si FM rádio alebo pesničky uložené na pamäťovej karte MicroSD. Vďaka verzii Dual SIM môžete navyše do telefónu umiestniť dve SIM karty a ľahko tak spojiť dva výhodné tarify alebo pracovné a súkromné číslo.


S telefónom tiež hravo zachytíte momentky zo života vďaka integrovanému fotoaparátu na zadnej strane prístroja. Fotoaparát disponuje solídnymi 3,2 megapixelami a napríklad funkciou pre vytváranie panorám alebo sekvenčným snímaním. Z piatich po sebe idúcich snímok jednoducho vyberiete tu najlepšiu. Svoje vyfotografované snímky si pozriete priamo na displeji telefónu s uhlopriečkou 2,4" a rozlíšením 320 x 240 obrazových bodov a 262 000 farbami. Či už budete často fotiť, volať, alebo len budete chcieť byť neustále na príjme, príde vhod veľmi dlhá doba výdrže batérie v pohotovostnom režime - až 504 hodín.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické

Displej

Uhlopriečka displeja 2,4 " (6,1 cm)
Typ displeja TFT

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Komunikácia a sieť

Dátové služby GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro
Kód:  RN113l
Produktové číslo:  A00011749

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13