Obnoviť stránku

Noke Padlock

5 1 hodnotení

Noke Padlock

S týmto šikovným zámkom sa zaobídete bez kľúčikov či hesla k jeho odomknutiu a napriek tomu bude váš majetok v bezpečí. Ako je to možné? Za všetko môže Bluetooth technológia 4.0, ktorá umožňuje kontrolu zámku priamo z vášho inteligentného telefónu alebo Apple Watch. Vďaka možnosti udeľovať rôzne druhy prístupov a oprávnení presne viete, kto, kedy a kde sa dostal k vášmu zabezpečenému majetku. Oceníte dizajnové vyhotovenie a pevné spracovanie z tvrdej ocele.  

Kľúčové vlastnosti

  • Šikovný visiaci zámok s podporou Bluetooth 4.0
  • Odolné a kvalitné spracovanie z ocele
  • Vodoodolný (vysoký stupeň krytia - IP66)
  • Možnosť udelenia licencie pre používanie
  • Batéria s dlhou výdržou (cca 1 rok bežného používania)

Kvalitné spracovanie

Zámok navrhnutý pre každodenné používanie v najrôznejších podmienkach a situáciách. Zamykanie bicykla, garáže či kôlne na chate nebolo nikdy jednoduchšie. S prepracovanou aplikáciou, ktorá je k dispozícii na stiahnutie zadarmo pre inteligentné telefóny s Bluetooth 4.0 máte dokonalý prehľad o používaní zámku, prístupoch a histórii. Nemusíte sa báť, že by niekto prelomil šifrovanie či zámok samotný, ten je vybavený najmodernejšou technológiou proti vyháčkovaniu západky. Na výrobu bola použitá tá najkvalitnejšia legovaná oceľ zaručujúca neuveriteľnú mechanickú odolnosť. Pripravte sa na jednoduché používanie, už nikdy žiadne kľúče a heslá!

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  VC475
Produktové číslo:  NO-FNAPS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11