Obnoviť stránku

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM

4,9 36 hodnotení
34,90 €

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM

Ventilátor koncipovaný pre priemyselné použitie aj pre náročných modifikátorov. Splní požiadavky na vysoký výkon chladenia ak tomu pridáva pokročilú ochranu proti vniknutiu prachu (IP52), čím obstojí v každom prostredí. Vďaka vynikajúcej aerodynamickej účinnosti konštrukcie a použitia nového trojfázového motora poskytuje vynikajúce prúdenie vzduchu pri zachovaní nízkej úrovne hluku. Je teda ideálnou voľbou pre veľmi náročné aplikácie, ktoré vyžadujú vynikajúci prietok a maximálnu spoľahlivosť pri činnosti.
Dizajn lopatiek bol špeciálne prispôsobený pre vysokú efektivitu chladenia aj pre tichší chod. Polyamidová konštrukcia vystužená sklenenými vláknami a má integrovaný SSO systém, čo je kombinácia osvedčenej koncepcie hydrodynamického ložiska s prídavným magnetom podporujúcim samostatnú stabilizáciu osi rotora. Rokmi preverené proprietárne ložiská Noctua vám zaistia extrémne tichý chod a vynikajúcu dlhodobú stabilitu.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vzduchom
Ďalšie vlastnosti PWM
Typ ložiska Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Rýchlosť ventilátorov

Minimálna rýchlosť 450 RPM
Maximálna hlučnosť 29,7 dB
Prietok vzduchu 71,69 CFM (121,8 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok
Priemer ventilátora 120 mm
Operačná voltáž 12 V

Rozmery

Veľkosť ventilátora 120 × 120 mm
Hĺbka 25 mm

Balenie

Počet ventilátorov v balení 1 ks

Konektory

Napájací konektor 4pin PWM
Kód:  CT255s2b
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  NF-F12 iPPC-2000PWM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12