Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Noctua NA-SYC2

4,8 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,69 €

Noctua NA-SYC2

Komponenty od špičkového výrobcu

Rakúska firma Noctua ovládla trh hardvérových dielov pre počítače a zvlášť vyniká v produktoch na účinné a tiché chladenie. Firma Noctua dnes patrí medzi absolútnu špičku a v jej ponuke nenájdeme žiadny tuctový výrobok. Produkty Noctua získali viac ako 3000 ocenení a odporúčaní od popredných medzinárodných webových stránok a časopisov špecializovaných pre hardvér.
Sada NA-SYC2 je určená pre fanúšikov a profesionálov, ktorí stavajú kvalitné počítače. Sada obsahuje dva adaptéry = dva Y-káble pre 3-pinový ventilátor. Jeden Y-kábel umožňuje pripojiť dva ventilátory do jediného konektora. Káble sa navyše dajú napájať na seba, takže môžete do jediného konektora zapojiť viac ako dva ventilátory. Základná doska môže kontrolovať rýchlosť všetkých ventilátorov súčasne.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita
Obvykle poskytuje konektor pre ventilátor na základnej doske 9,6 až 12 W. Preto študujte manuál a pred zapojením majte istotu, že celkový výkon ventilátorov na adaptéroch neprekročí udanú hodnotu!

Počet pinov
3

Balenie obsahuje
2 ks Y-káblov

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Prepojovací kábel

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ 3-pin pre ventilátor
1. Male konektor – Počet 2 ×
1. Female konektor – Typ 3-pin pre ventilátor
1. Female konektor – Počet 1 ×

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  CT255y6
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  NA-SYC2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18