Obnoviť stránku

Noctua NA-SAV3

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Noctua NA-SAV3

Noctua NA-NA-SAV3 je súprava príslušenstva pozostávajúca zo 16 samostatných antivibračných skrutiek pre 4 ventilátory. Táto súprava ponúka oveľa pohodlnejšiu inštaláciu. Pomocou týchto skrutiek môžete namontovať ventilátory s hrúbkou od 10 mm do 25 mm na prvú západku a na druhú až piatu západku ostatné. Spoločnosť Noctua použila špeciálny materiál na výrobu týchto skrutiek, aby zaistila ich dostatočnú pevnosť, ale aj pružnosť a odolnosť.

Kľúčové vlastnosti súpravy Noctua NA-SAV3

  • Balenie obsahuje 16 skrutiek, pomocou ktorých pripevníte až 4 ventilátory
  • S Noctua súpravou budú ventilátory bežať bez vibrácií
  • Všetky skrutky sú vyrobené z extra mäkkého, odolného materiálu
  • 5 preddefinovaných západiek
  • Kompatibilita so všetkými ventilátormi spoločnosti Noctua, vrátane tých, ktoré sú od tretích strán

Udržíte váš počítač v kľude

Nahradením bežných kovových a plastových skrutiek do ventilátorov pomocou nových skrutiek Noctua môžete pohodlne, rýchlo a ľahko namontovať všetky ventilátory, ktoré nebudú vytvárať žiadne vibrácie.

Materiálové riešenie skrutiek Noctua

Použitie vysoko kvalitného silikónu zaručuje, že ventilátory s Noctua NA-SAV3 sú niekoľkokrát tichšie. A to vďaka vynikajúcemu prenosu vibrácií cez silikónovú štruktúru. Vaše ventilátory sa budú správať, akoby neboli pripojené k počítaču.

 
Kód:  CT255y9e
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  NA-SAV3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19