Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Noctua NA-SAV2 chromax. red

5 2 hodnotení
6,49 €

Noctua NA-SAV2 chromax. red

Noctua NA-SAV2 je súprava príslušenstva, ktorá sa skladá z 20 jednotlivých antivibračných skrutiek na uchytenie až 5 ventilátorov. Táto súprava ponúka veľmi pohodlnú inštaláciu. Vďaka špeciálnej hlavičke skrutky pevne držia dané ventilátory a zároveň vydávajú minimum hluku. Výrobca Noctua použil na výrobu týchto skrutiek špeciálny odolný materiál, aby zaistil dostatočnú pevnosť, ale zároveň pružnosť a odolnosť. Skrutky sú červenej farby.

Kľúčové vlastnosti súpravy na montáž Noctua NA-SAV2

  • Balenie obsahuje 20 skrutiek, s ktorými pripevníte až 5 ventilátorov
  • So súpravou Noctua NA-SAV2 pobežia ventilátory ticho bez vibrácií
  • Všetky skrutky sú z extra mäkkého materiálu, ktorý je odolný proti roztrhnutiu
  • Kompatibilita so všetkými ventilátormi Noctua vrátane tých od tretích strán

Udržte váš počítač pokojným spoločníkom vďaka súprave Noctua NA-SAV2

Výmenou štandardných kovových a plastových skrutiek vo vašich ventilátoroch za nové Noctua NA-SAV2 skrutky si zariadite pohodlnú, rýchlu a jednoduchú montáž všetkých ventilátorov, ktoré následne nebudú vytvárať žiadne vibrácie. Použitím vysoko kvalitného silikónu sa zaistí, že ventilátory so skrutkami Noctua NA-SAV2 budú až niekoľkokrát tichšie. To všetko vďaka skvelému prenosu vibrácií cez silikónovú štruktúru. Vaše ventilátory sa tak budú správať, ako keby neboli pripevnené k počítaču.

Kód:  CT255y9b6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NA-SAV2.red
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04