Obnoviť stránku

Noctua NA-HC6 chromax.black

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

Noctua NA-HC6 chromax.black

Kryt rebrovania Noctua NA-HC6 Chromax Black je doplnkovým príslušenstvom pre vybrané chladiče Noctua. Je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka s povrchovou úpravou čiernou farbou. Dodá tak chladiču elegantný, a pritom nenápadný vzhľad, takže ľahko zapadne do každej vyladenej zostavy. Vďaka jednoduchej inštalácii zaberie zmena vzhľadu vášho chladiča len niekoľko minút a nevyžaduje ani jeho demontáž zo základnej dosky.

Kľúčové prvky súpravy na montáž Noctua NA-HC6 Chromax Black

  • Kryt rebrovania Noctua NA-HC6 Chromax Black je dokončený elegantnou čiernou práškovou farbou
  • Inštalácia nevyžaduje demontáž chladiča z procesora
  • Skvele zapadne do každej dizajnovo ladenej zostavy

Kompatibilné chladiče:
NH-U14S, NH-U14S TR4-SP3, NH-U14S DX-3647

Poznámka:
Kryt zvýši chladič o 7 mm (zo 165 na 172 mm) a celkovú šírku o 3 mm (zo 150 mm na 153 mm). Uistite sa, že je vo vašej PC skrini dostatok miesta a že sa kryt nedotýka ďalších komponentov (PCI-Express kariet a podobne).

Kód:  CT255y11g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NA-HC6 CH.BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04