Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nobilis Tilia Kúzlo adventu 2 ml tester

3,79 €

Nobilis Tilia Kúzlo adventu 2 ml tester

Esenciálny olej Nobilis Tilia Kúzlo adventu 2 ml tester sa používa napríklad pre aromalampy a aróma difuzér. Jeho príjemnú arómu ucítite v celom byte. Aróma, ktorou je charakteristický tento esenciálny olej Nobilis Tilia, je citrusové plody, jedľa, kadidlovník a vanilka. Uzatvárateľná sklenená fľaštička zaručí, že vám olej dlho vydrží v pôvodnom stave.

Významné funkcie esenciálneho oleja Nobilis Tilia Kúzlo adventu 2 ml tester

  • Nobilis Tilia Kúzlo adventu 2 ml tester je určený pre aromalampy a aróma difuzér
  • Aróma esenciálneho oleja výrobcu Nobilis Tilia: citrusové plody, jedľa, kadidlovník a vanilka
  • Bez ťažkostí provonia celý domov

Zloženie

Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citronový) Abies Alba Cone Oil (éterický olej ze šišek jedle bělokoré) Commiphora Myrrha Oil (éterický olej myrhový) Boswellia Carterii Oil (éterický olej z kadidlovníku) Eugenia Caryophyllus Flower Oil (éterický olej ze sušených poupat hřebíčkovce vonného) Vanilla Planifolia Fruit Extract (extrakt z vanilkového lusku) Eugenol* Limonene*. * - z přírodních éterických olejů

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Použitie Aromalampy, Aróma difuzér
aróma Citrusové plody, Jedľa, Kadidlovník, Vanilka
Objem 2 ml
Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citronový) Abies Alba Cone Oil (éterický olej ze šišek jedle bělokoré) Commiphora Myrrha Oil (éterický olej myrhový) Boswellia Carterii Oil (éterický olej z kadidlovníku) Eugenia Caryophyllus Flower Oil (éterický olej ze sušených poupat hřebíčkovce vonného) Vanilla Planifolia Fruit Extract (extrakt z vanilkového lusku) Eugenol* Limonene*. * - z přírodních éterických olejů '>
Kód:  MBaaa0806
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11