Obnoviť stránku

Nivea Shaving Foam Sensitive Recovery 200 ml

4,8 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

Nivea Shaving Foam Sensitive Recovery 200 ml

Pena na holenie Nivea Sensitive Recovery je kozmetický prípravok určený na ľahšie a šetrnejšie holenie mužov. Holenie väčšina mužov berie ako nie príliš príjemný úkon, ktorý je potrebné zvládnuť každý deň. S kvalitnou kozmetikou bude vaše holenie príjemnou záležitosťou! Pena na holenie sa na pokožku nanáša pred holením, ťahy holiacehostrojčeka dokonale zjemní a zamedzí drobným poraneniam, ktoré sú spôsobené nerovnosťou pleti. Jemná pena je počas holenia dokonale šetrná k pleti a obsahuje veľmi jemnú parfumáciu. Pena na holenie obsahuje upokojujúce prírodné extrakty a jej zloženie je úplne bez alkoholu. Jemná pena nanesená na pleťnepáli a nespôsobuje začervenanie pokožky. Doprajte si kvalitnú kozmetiku, ktorá vašu pleť perfektne ochráni!



Kľúčové vlastnosti peny na holenie Nivea Sensitive Recovery

  • Zaisťuje hladké oholenie bez pocitu pálenia
  • Zjemní ťahy holiaceho strojčeka a predíde tak drobným poraneniam
  • Pena na holenie Sensitive Recovery je vhodná aj pre citlivú pokožku
  • Nivea Men pena na holenie má protizápalové účinky

Typ pleti:
Citlivá pleť

Účinné látky:

  • Harmanček – ošetruje a upokojuje pleť.
  • Vitamín E – chráni pleť a vyživuje ju.




Zloženie

Aqua, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic acid, Stearic acid, Glycerín, Cannabis sativa seed oil, Helianthus annuus seed oil, Tokoferylacetát Propylene glycol, Sorbitol, Coco-caprylate / caprate, Hydroxypropylmetylcelulóza, PEG-7M, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Potassium hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone olamine, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL344
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800294759
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03