Obnoviť stránku

NIVEA Q10 Power 50 ml

NIVEA Q10 Power 50 ml

Nočný pleťový krém NIVEA Q10 Power proti vráskam je veľmi kvalitný kozmetický prípravok určený pre ženy od 30 rokov na intenzívnu starostlivosť. Účinne pomáha vyhladzovať vrásky, pleť počas noci regeneruje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Jeho ošetrujúce zloženie je obohatené o koenzým Q10 a kreatín, ktoré vynikajú svojimi efektívnymi účinkami v boji proti vráskam a starnutiu pleti. Prípravok je vhodný na všetky typy pleti, aj na citlivú. Rozmaznávajte svoju pokožku týmto špičkovým pleťovým krémom, aby bola jemná a hladká a dlho žiarila sviežim a mladistvým vzhľadom.

Kľúčové vlastnosti nočného pleťového krému Nivea Q10 Power

  • Intenzívne zloženie krému Nivea Q10 Power regeneruje bunky počas spánku
  • Redukuje vrásky a predchádza ich vzniku
  • Nočná starostlivosť zanecháva pleť vypnutú
  • Navracia pleti pevnosť a mladistvý vzhľad
  • Aktivuje pleťové bunky k produkcii kolagénu
  • Krém je vhodný aj na citlivú pleť

Aktívne látky:
Vysoko účinný koenzým Q10 a kreatín poskytujú pleti intenzívnu hydratáciu a bojujú proti vráskam zvnútra. Prirodzene sa v pleti nachádzajú, ale s pribúdajúcim vekom ich ubúda. Počas nočného spánku dochádza pôsobením krému k zvýšeniu ich obsahu v pokožke.
Účinky:
Výsledkom pravidelnej aplikácie prípravku je nádherne jemná a vyhladená pleť, bez viditeľných vrások, zregenerovaná a dokonale hydratovaná, pôsobiaca zdravým a mladším dojmom.
Použitie:
Prípravok naneste každý večer na starostlivo vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemnými krúživými pohybmi smerom nahor vmasírujte. Vyhnite sa citlivej oblasti okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Ethylhexyl cocoate, Methylpropanediol, Cetyl alcohol, Hydrogenated coco-glycerides, Stearyl alcohol, Butylene glycol, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii butter, Glyceryl stearate citrate, Macadamia integrifolia seed oil, Ubiquinone, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Panthenol, Lanolin alcohol, Tridecyl stearate, Tridecyl trimellitate, Dipentaerythrityl hexacaprylate/hexacaprate, Carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Limonene, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Vyživujúci
Kód:  PLK587
Produktové číslo:  9005800308937
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11