Obnoviť stránku

NIVEA Natural Radiance Body Lotion 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 8,09 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,72 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 7,36 €/ks

NIVEA Natural Radiance Body Lotion 400 ml

Pre pocit hebkej pokožky vyvinula NIVEA telové mlieko Natural Radiance Body Lotion. Toto mlieko je vhodné na každodennú starostlivosť o suchú pokožku. Telové mlieko NIVEA obsahuje vitamín E, ktorý udržuje pokožku hydratovanú a chráni ju pred vysúšaním. Zásluhou DHA, cukru, ktorý je v našom tele bežne zastúpený, získate po nanesení produktu prirodzené opálenie. Mlieko NIVEA sa dobre rozotiera a zanechá vašu pokožku hebkú, jemnú, hydratovanú a príjemne prevoňanú.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka NIVEA Natural Radiance Body Lotion

  • Telové mlieko NIVEA je vhodné na každodennú starostlivosť o suchú pokožku
  • Obsahuje Vitamín E, vďaka ktorému je pokožka hydratovaná
  • Natural Radiance Body Lotion poskytuje prirodzene vyzerajúce opálenie
  • Mlieko na telo sa dobre rozotiera a príjemne vonia

Použitie:
Naneste mlieko na pokožku a dbajte na rovnomerné rozotrenie, aby nedošlo ku škvrnám, a to hlavne v oblasti priehlavkov, lakťov či podpazušia. Pre najlepší výsledok opakujte každý večer.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Dihydroxyacetone, Glyceryl Stearate SE, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate/Dimethylacrylamide Crosspolymer, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Isostearate, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSTE898
Produktové číslo:  9005800328980
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13