Obnoviť stránku

NIVEA MicellAIR Expert Eye Make-up Remover 125 ml

4,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA MicellAIR Expert Eye Make-up Remover 125 ml

Maskara, linky a tiene. Vaše líčenie vyzerá perfektne v každom okamihu dňa. Večer ho ale potrebujete šetrne odlíčiť, aby vaše oči zbytočne netrpeli a nezostali podráždené a začervenané. Rýchle a jednoduché odlíčenie očného okolia je doménou micelárneho odličovača Nivea NIVEA Micellaire Expert s objemom 125 ml, ktorý si hravo poradí aj s vodoodolným mejkapom. Zabudnite na opakované trenie vatovým tampónom a polámané riasy. Micelárny odličovač s obsahom suchých olejov a extraktom z čierneho čaju uľahčí vašu večernú hygienu. V okolí vašich očí nezanechá mastný film a vďaka absencii parfumácie nehrozí žiadne podráždenie. Nechajte svoje oči odpočívať a zbavte ich mejkapu efektívne s odličovačom NIVEA Micellaire Expert. 

Kľúčové vlastnosti odličovača očí NIVEA Micellaire Expert 125 ml

  • Odstraňuje aj vodoodolný a dlhotrvajúci mejkap
  • Ľahké odlíčenie bez podráždenia
  • Odličovač Nivea obsahuje suché oleja a extrakt z čierneho čaju
  • Nezanecháva mastný film
  • Bez parfumácie

Ako používať odličovač očného mejkapu NIVEA Micellaire Expert:
Pomocou vatového tampónu alebo hubky naneste odličovač na oči a ich okolie a jemnými pohybmi odstráňte mejkap aj nečistoty. 

Zloženie:
Aqua, Isododecane, Glycerín, C15-19 Alkane, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium myrtillus Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Izopropyl palmitate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzetonium Chloride, Phenoxyethanol, CI 60725, CI 61565

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač
Kód:  PLK422
Produktové číslo:  42355076
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11