Obnoviť stránku

NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer 50 ml

4,5 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer 50 ml

NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer je pleťový krém s vyššou koncentráciou kyseliny hyalurónovej určený špeciálne pre mužov. Vďaka tomu bojuje proti prvým príznakom starnutia a zjemňuje hlboké vrásky. Krém sa navyše rýchlo vstrebáva a poskytuje dlhodobú hydratáciu. Ochranný faktor SPF 15 pomáha predchádzať vráskam spôsobeným starnutím v dôsledku kontaktu s priamym slnkom. Pánsky pleťový krém NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer neobsahuje mikroplasty a je dermatologicky testovaný. Aby vaša pleť bola stále hydratovaná a pevná, je dôležité používať krém v pravidelných intervaloch. Vďaka tomu bude vyzerať sviežo a mladistvo. 

Kľúčové vlastnosti pleťového krému NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer 50 ml

  • NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer je pleťový krém určený špeciálne pre mužov
  • S vyššou koncentráciou kyseliny hyalurónovej
  • Bojuje proti prvým príznakom starnutia a zjemňuje hlboké vrásky
  • Rýchlo sa vstrebáva a poskytuje dlhodobú hydratáciu
  • Ochranný faktor SPF 15 pomáha predchádzať vráskam v dôsledku kontaktu so slnkom
  • Pánsky pleťový krém NIVEA MEN Hyaluron Moisturizer neobsahuje mikroplasty a je dermatologicky testovaný

Použitie: 
Pred nanesením krému opláchnite pleť vodou a osušte uterákom, aby ste ju zbavili všetkých nečistôt, ktoré sa na nej počas noci usadili. Prstami naneste primerané množstvo krému na pleť a dôkladne ho do nej vmasírujte. 



Zloženie

Aqua, Glycerín, Cocoglycerides, Isopropyl palmitate, Alcohol denat., Cetearyl alcohol, Tapioca starch, Butyl methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glyceryl stearate, Sodium hyaluronate, Retinyl palmitate, Tocopherol, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Sodium hydroxide, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazín, Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium chloride, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Ethylhexylglycerín, Piroctone olamine, Phenoxyethanol, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 45+

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc
Kód:  PLK766
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800340883
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11