Obnoviť stránku

NIVEA Men darčekové balenie univerzálna starostlivosť pre mužov

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NIVEA Men darčekové balenie univerzálna starostlivosť pre mužov

Súprava Nivea Men je určená pre všetkých mužov, ktorí dbajú o každodennú hygienu a svoj vzhľad. Praktické darčekové balenie obsahuje základné prípravky pre starostlivosť o celé telo a je vhodné pre všetky typy mužskej pokožky. Ak si chcete dopriať maximálnu starostlivosť a príjemne voňať svojmu okoliu, skúste prípravky značky Nivea. Sprchový gél obsahuje prírodné zložky aktívneho uhlia, takže zatočí so všetkými nečistotami na tele, tvári i vlasoch. Po jeho použití sa budete cítiť svieži a plní energie. V balení navyše nájdete pleťový krém Nivea s vitamínom E, ktorý intenzívne hydratuje a stará sa o mužskú pleť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy NIVEA Men

  • Súprava Nivea Men je vhodným darčekom pre všetkých mužov
  • Obsahuje sprchový gél a pleťový krém
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy mužskej pokožky
  • Vyživuje a hydratuje
  • Sprchový gél s aktívnymi látkami uhlia má dezinfekčné a čistiace vlastnosti a dá sa použiť na telo, vlasy aj tvár
  • Pleťový krém pre mužov s vitamínom E pre dokonalú hydratáciu

Zloženie

Nivea Men Krém:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Parfum

Nivea Men Sprchový gél Active Clean:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (Carbon Black)

Obsah balenia

  • Nivea Men Krém 75 ml
  • Nivea Men Sprchový gél Active Clean 250 ml
Kód:  VBAL0482
Produktové číslo:  9005800306254
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13