Obnoviť stránku

NIVEA Face Cellular Expert Filler Set 130 ml

Garancia najlepšej ceny
38,90 €

NIVEA Face Cellular Expert Filler Set 130 ml

Zaznamenali ste na svojej pleti prvé vrásky? Alebo im chcete včas predchádzať? Rad pleťovej kozmetiky NIVEA Cellular Expert Filler bol práve vyvinutý pre starnúcu pleť, ktorá už potrebuje trochu špeciálnej starostlivosti. Je nabitá kyselinou hyalurónovou, a to hneď v dvoch formách, ktoré zaisťujú ideálne vstrebávanie, a kyselinou listovou. Vďaka tomu je pleť vypnutá, vrásky sú redukované a kontúry sú ostrejšie. Táto sada obsahuje denný a nočný krém a intenzívne sérum NIVEA Cellular Expert Filler. Pri pravidelnom používaní sú viditeľné výsledky už za 4 týždne.

Kozmetická sada NIVEA Face Cellular Expert Filler Set 130 ml

Kľúčové vlastnosti setu kozmetiky NIVEA Face Cellular Expert Filler Set, 130 ml

  • Základná súprava kozmetiky pre každú ženu, ktorá sa o seba stará
  • Starostlivosť NIVEA Cellular Expert Filler je nabitá dvojakou kyselinou hyalurónovou a kyselinou listovou
  • Pravidelné používanie zaisťuje vyhladenie vrások, pružnejšiu a zdravšiu pokožku a prejasnenie
  • Súprava obsahuje nočný a denný krém, intenzívne sérum NIVEA Cellular Expert Filler
  • Vhodné aj ako krásny darček

Účinná starostlivosť pre zrelú pokožku

Pleťový krém NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF15 je kozmetický prípravok, ktorý zaisťuje jedinečnú omladzujúcu starostlivosť, výživu a pevnosť pre vašu pleť počas dňa. Krém má príjemnú textúru, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Prípravok pleť obnovuje, vyhladzuje, hydratuje a má intenzívny spevňujúci účinok. Je vhodný pre všetky typy zrelej pokožky žien nad 40 rokov. Zanecháva kožu regenerovanú, posilnenú, jemnú a viditeľne omladenú.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF15 Day Cream

Neuveriteľne rýchle výsledky

Mikro a makro kyselina hyalurónová a kyselina listová, to je trio, ktoré zaručene vyhladí pleť. Krém NIVEA Face Cellular Expert Filler zaisťuje viditeľné výsledky už za 24 hodín od aplikácie.

Hyaluron Cellular Filler nočný krém

Elixír pre vašu pleť

Patríte k majiteľom vysušenej pokožky, ktorá sa často lúpe? Potom vás nepochybne potešia hydratačné funkcie séra NIVEA Face Cellular Expert Filler. To je obohatené o 20 % koncentrát s čistou mikro kyselinou hyalurónovou a HYDRA elixír. Vďaka séru budete mať maximálne vyživenú a pružnú pleť.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age sérm

Obsah súpravy:
Pleťový denný krém 50 ml
Pleťový nočný krém 50 ml
Pleťové sérum 30 ml

Zloženie

Denný krém - AQUA, GLYCERÍN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE SE, COCOGLYCERIDES, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BIS-ETYLHEXYLOXYFENOL METOXYFENYL TRIAZIN, GLYCERYL STEARATE, FOLIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CREATINE, 1-METYLHYDANTOÍN-2-IMIDE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, Trisodium EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 16035, CI 42090.

Nočný krém - Voda, glycerín, Cetearyl alcohol, Etylhexylkokoát, Methylpropanediol, Caprylic/capric triglyceride, Hydrogenated coco-glycerides, Butyrospermum parkii butter, Glyceryl Stearate citrate, Panthenol, Macademia ternifolia seed oil, Polymethylsilsesquioxane, Magnolia officinalis bark extract, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Sodium hyaluronate, Dimethicone, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Parfum.


Sérum - Aqua, glycerín, Alcohol denat., PEG-40 hydrogenated castor oil, Sodium hyaluronate, Aloe barbadensis leaf juice powder, Cocoglycerides, 1,2-hexanediol, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Pleťové sérum, Pleťový krém

Objem

Objem 130 ml
Kód:  KSPL4260s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KSPL4260s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04