Obnoviť stránku

NIVEA Fabulous Flower 150 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Fabulous Flower 150 ml

Dámsky antiperspirant NIVEA Fabulous Flower v spreji s objemom 150 ml v limitovanej edícii poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva príjemnú letnú exotickú vôňu a dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Zároveň sa stará o pokožku podpazušia. S antiperspirantom NIVEA Fabulous Flower nemusíte mať obavy kvôli nadmernému poteniu z tepla, stresu či námahy. Prežite aktívne celý deň s dokonalým pocitom sviežosti.
Použitie:
Pred použitím pretrepte. Aplikujte zo vzdialenosti 15 cm priamo na pokožku podpazušia a potom nechajte zaschnúť.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Glycyrrhiza glabra root extract, Hydrolyzed pearl, Sodium ascorbyl phosphate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Tocopheryl acetate, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Parfum
Bezpečnostné odporúčania:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom, pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F. Do odpadu vhadzujte len celkom vyprázdnenú fľašu. Používajte iba na stanovený účel. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku. Vyvarujte sa dlhšej aplikácii a priamemu vdýchnutiu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Kód:  DEO0221
Produktové číslo:  4005900487056
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06