Obnoviť stránku

NIVEA Gentle Eye Make-up Remover 125 ml

4,8 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

NIVEA Gentle Eye Make-up Remover 125 ml

Jemný odličovač očných partií NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-up Remover je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý bol vyvinutý pre všetky typy pleti s citlivým okolím očí. Obsahuje veľmi účinný a šetrný čistiaci komplex látok, ktorý pleť jemne čistí a ošetruje. Prírodné hydratačné zložky pleť hydratujú a vďaka jemnému nemastnému zloženiu s obsahom provitamínu B5 je možné okamžité nové nalíčenie. Výrobok je oftalmologicky testovaný a schválený. Jeho veľmi šetrné zloženie je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.



Kľúčové vlastnosti odličovača NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-up Remover

  • Odličovač očí NIVEA obsahuje veľmi účinný a šetrný čistiaci komplex látok
  • Prírodné hydratačné zložky pleť hydratujú
  • Vyvinutý pre všetky typy pleti citlivého očného okolia
  • Zloženie s obsahom provitamínu B5
  • Výrobok je oftalmologicky testovaný a schválený
  • Dokonale čistá, svieža a rozjasnená pleť v očných partiách
  • Veľmi šetrné zloženie je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek
  • Vhodné na každodenné používanie

NIVEA v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi

Značka NIVEA je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je NIVEA v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Preto sa NIVEA teší dôvere zákazníkov po celom svete.

Dokonale čistá, svieža a rozjasnená pleť v očných partiách

Výsledkom použitia tohto jedinečného odličovača očí NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-up Remover je dokonale čistá, svieža a rozjasnená pleť v očných partiách, ktorá je optimálne pripravená na následnú starostlivosť alebo na nové nalíčenie.

Odličovač NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-up Remover vhodný na každodenné používanie

Tento odličovač očí NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-up Remover je vhodný na každodenné používanie. Ošetrujte vaše oči šetrným a vysoko kvalitným prípravkom, aby boli zdravé a krásne! Aplikujte ráno a večer na pleť očného okolia a odstráňte všetok make-up a iné nečistoty.




Zloženie

Aqua, Poloxamer 184, Glycerín, Decyl glucoside, Kokamfoacetát sodný, Panthenol, Sodium hyaluronate, Sodium chloride, Citric acid, Pantolactone, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, Benzetónium chloride


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ

Typ produktu Odličovač očí

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KDR027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800227061
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01