Obnoviť stránku

NIVEA Care & Hold Styling Spray mini 75 ml

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NIVEA Care & Hold Styling Spray mini 75 ml

Jemná starostlivosť s extra silným účinkom, to je lak na vlasy Nivea Care & Hold Styling Spray! Vďaka inovatívnemu zloženiu je možné nielen perfektne zafixovať účes, ale zároveň vlasy regenerovať a chrániť pred UV žiarením. Lak nezlepuje jednotlivé vlasové vlákna k sebe a v prípade potreby sa veľmi ľahko vyčesáva. Regenerované vlasy zostávajú jemné, majú zdravý vzhľad a držia tvar počas celého dňa. Teraz v ponuke mini balenie 75 ml, ideálne na cestovanie. Vyskúšajte spoľahlivého pomocníka Care & Hold Styling Spray, vaše vlasy budú krásne a jemne voňavé!

Vlastnosti laku na vlasy NIVEA Care & Hold Styling Spray 75 ml

  • Dlhodobo fixuje vlasy bez zaťaženia a vysúšania
  • Aktívne poskytuje vlasom regeneráciu
  • Care & Hold Styling Spray chráni vlasy pred UV žiarením
  • Nezlepuje vlasové vlákna a ľahko sa vyčesáva
  • Stupeň fixácie 4
  • Zanecháva vo vlasoch jemnú vôňu
  • Mini balenie 75 ml je vhodné aj na cestovanie

Aktívne látky

  • Eucerit® – revolučný emulgátor, umožňuje kombinovať aktívnu substanciu, tuk a vodu, dlhodobo zvláčňuje pokožku a vlasy, hydratuje a zanecháva ich hebké

Použitie:
Aplikujte lak na vlasy Nivea Care & Hold Styling Spray na celý účes zo vzdialenosti 30 cm. Pre lepší výsledok pri starostlivosti o vaše vlasy používajte prípravky z rovnakej rady Care & Hold.

Zloženie:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacínamid, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Aminometyl Propanol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 75 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS420
Produktové číslo:  42333104
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07