Obnoviť stránku

NIVEA Care&Hold Styling Spray 150 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NIVEA Care&Hold Styling Spray 150 ml

Extra silné penové tužidlo NIVEA Care&Hold Styling Mousse je veľmi kvalitný vlasový prípravok so stupňom fixácie 4, ktorý vám uľahčí úpravu vlasov, pomôže vytvoriť pevný a zároveň pružný účes a perfektne ho zafixuje až počas 24 hodín. O vlasové vlákna sa aktívne stará, posilňuje ich a dodáva im potrebnú výživu. Chráni ich proti poškodeniu teplom. Vlasy nezaťažuje, nezlepuje a ľahko sa dá vymyť. Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusno starostlivosťou a doprajte im styling s dlhotrvajúcou fixáciou.
Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte, malé množstvo peny naneste do dlaní a zapracujte do vlhkých vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy vysušte pomocou fénu a vytvorte objem.   

Stupeň fixácie:
4

Zloženie:
Aqua, izobután, VP/VA Copolymer, Propane, polyquaternium-68, Butane, Panthenol, Lanolín Alcohol (Eucerit®), Benzophenone-4, Niacínamid, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid , Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool

Parametre a špecifikácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS416
Produktové číslo:  9005800283692
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01