Obnoviť stránku

NIVEA Care & Hold Styling Gel 150 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NIVEA Care & Hold Styling Gel 150 ml

Tvarovací gél NIVEA Care & Hold Styling Gel je veľmi kvalitný vlasový prípravok so stupňom fixácie 4, ktorý vám uľahčí úpravu vlasov, uhladí ich a perfektne zafixuje účes až počas 24 hodín. Zároveň sa stará o vlasové vlákna, posilňuje ich a dodáva im potrebnú výživu. Chráni ich pred nežiaducimi účinkami slnečného žiarenia. Jeho jemná textúra zanecháva hebké vlasy, ktoré sú príjemné na dotyk. Nevytvára stuhnuté pramienky, vlasy nezaťažuje, nezlepuje a ľahko sa vymýva. Je vhodný pre všetky typy vlasov. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou a doprajte im styling s dlhotrvajúcou fixáciou.
Použitie:
Rozotrite menšie množstvo prípravku v dlaniach, potom zapracujte do vlhkých alebo suchých vlasov a upravte podľa svojich predstáv. 

Stupeň fixácie:
4

Zloženie:

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Aminomethyl Propanol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia
Kód:  VLS417
Produktové číslo:  9005800283708
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12