Obnoviť stránku

NIVEA Blonde Care 250 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NIVEA Blonde Care 250 ml

Chcete zdôrazniť farbu vašich blond vlasov dlhotrvajúcou fixáciou a neodolateľným leskom, ale nechcete utrácať za drahých kaderníkov? Potom je lak na vlasy NIVEA Blonde Care tá správna voľba! Vďaka unikátnemu zloženiu posilňuje jemné vlasy a zároveň ich nevysušuje. Dodá blond vlasom podmanivú žiarivosť a zdôrazní ich farbu. Vysoký stupeň fixácie 4 udrží požadovaný tvar po 24 hodín bez nežiaduceho zlepenia. Len žiarivá blond farba a extra silná fixácia s lakom na vlasy NIVEA Blonde care!

Hlavné prednosti laku na vlasy NIVEA Blond Care

  • Posilňuje vlasy a zaistí až 24 hodinovú fixáciu
  • Dodáva lesk a zdôrazňuje farbu blond vlasov
  • Nezlepuje a nevysušuje vlasy
  • Ľahko sa vyčesáva
  • Poskytne efektívnu ochranu vašim vlasom
  • Vlasy budú po použití hebké, jemné a pružné
  • Lak na vlasy NIVEA Blonde Care zaistí svieži účes a lesk po celý deň

Použitie:
Aplikujte rovnomerne na celý účes zo vzdialenosti 30 cm. Pre optimálny výsledok vyskúšajte ďalšie prípravky na starostlivosť a styling Nivea Blonde Care.

Upozornenie:
Jedná sa o vysoko horľavý aerosól. Chráňte ho pred teplom, prítomnosťou ohňa, iskier a iných zdrojov ohňa a vysokou teplotou. Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyhnite sa kontaktu s očami. Nádoba je pod tlakom, neprepichovať a nespaľovať po použití.

Zloženie:
Alcohol denat.,Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide / acrylates / butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aqua, Macadamia ternifolia seed oil, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Niacínamid, Benzophenone-4, Oryzanol, PEG / PPG-17/18 dimethicone, PEG-12 dimethicone , Glyceríin PEG-40 hydrogenated castor oil, Aminometyl propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Amyl cinnamal, Alpha-Isomethyl ionone, Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Normálne

Objem

Objem 250 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL151
Produktové číslo:  9005800235455
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17