Obnoviť stránku

Nissan E-NV200

Nissan E-NV200

Rozbiehate svoje podnikanie a hodila by sa vám dodávka s úspornou prevádzkou? Potom práve pre vás bude ideálnou voľbou elektromobil Nissan e-NV200, ktorý je k dispozícii vo dvoch variantoch. Prvý, Nissan e-NV200 Van, cieli na podnikajúce osoby, ktoré potrebujú dostatok priestoru na prevoz tovaru, náradia, alebo materiálov. Druhá verzia Nissan e-NV200, nazvaná Combi, sa hodí skôr pre podniky prevážajúce najmä cestujúcich, nie palety.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Nissan e-NV200

  • Praktický elektromobil poslúži v rámci podnikania alebo na prepravu väčšej rodiny
  • Dojazd až 170 kilometrov
  • Nabíjanie pomocou bežnej zásuvky trvá približne 12 hodín
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • Vo verzii Van odvezie až dve europalety s hmotnosťou 770 kilogramov
  • Vo verzii Combi pojme až 7 cestujúcich

Jazdné režimy a dojazd

Vozidlo Nissan e-NV200 je veľmi zábavné aj v tesných zákrutách, pretože má nízko položené ťažisko, čo umožňuje veľmi dobrú ovládateľnosť za každej situácie. Ekologicky zmýšľajúci vodiči budú mať radosť z nulových emisií. Ak budete mať náladu, tak si užijete efektívnu a uvoľňujúcu jazdu mestskou premávkou, oveľa príjemnejšiu než pri mnohých vozidlách so spaľovacím alebo vznetovým motorom. Vďaka automatickej prevodovke a bleskovému zrýchleniu sa totiž aj jazda v kolóne stane zábavou.

Pracujte so 100 % elektrickým pohonom

Výsledkom 20 rokov skúseností a výskumu je kompaktný, výkonný, bezpečný a trvanlivý lítium-iónový akumulátor vozidla Nissan e-NV200. Pretože je umiestnený v podlahe, nezaberá miesto v nákladovom priestore ani kabíne. Batériu možno nabíjať približne 30 minút pomocou rýchlonabíjacej stanice. Pomocou nástenných nabíjačiek potom trvá nabíjania 4 až 8 hodín. K dispozícii je samozrejme tiež možnosť využiť bežnú elektrickú zásuvku. S jej pomocou však trvá nabíjanie až 12 hodín. Elektromobil je tiež vybavený rekuperáciou, kedy sa batéria sama dobíja pri brzdení motorom alebo pri spomaľovaní.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 80 kW
Krútiaci moment 254 Nm
Pohon 4 x 4 Nie

Rozsah a spotreba

Cena/km 0,24 Kč (0,01 Eur)

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Kombi
Objem batožinového priestoru 3 474 l

Záruka

Záruka na batérie (mesiace) 60 mesiacov (5 rokov)
Záruka na batérie (prejdené km) 100 000 km
Kód:  NIS02env2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07