Obnoviť stránku

Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii Mini (Red) + Mario Kart

Cenovo výhodné balenie obsahuje okrem samotnej konzoly aj klasický záťah v podaní Mario Kart. Jedna z najzábavnejších hier skvele využíva pohybové ovládanie a počas netradičných pretekov zažijete veľa zábavy.
Urobte si zo ktorejkoľvek izby v domácnosti centrum zábavy s hernou konzolou Nintendo Wii Mini. Vďaka kompaktným rozmerom a elegantnému červenému zafarbeniu sa stane skvelým dizajnovým doplnkom. Nepreberné množstvo najrôznejších doplnkov od jednoduchého ovládača až po pištole alebo volanty ešte viac umocňujú herný zážitok a celá rodina si s nimi prežije neopakovateľné herné momenty. Už dnes existuje na trhu viac ako 1300 zábavných hier pre všetky vekové kategórie.Od klasickej konzoly Wii sa Mini líši  absenciou internetového pripojenia a nemožnosťou hrať hry pre GameCube.



Ako to celé funguje?


Hranie s pohybovými ovládačmi Wii je zábavné, intuitívne a navyše nesedíte pasívne pri televízii, ale natiahnete si celé telo. Nintendo je lídrom v oblasti pohybového ovládania. Všetky hry vás vtiahnu do svojho deja, či už sa bude jednať o športové stretnutie v tenisovom zápase, prebojovaní sa hordami nepriateľov s mečom v ruke alebo pretekaní sa s vašimi obľúbenými športiakmi. Revolučný ovládač Wii Remote Plus obsahuje všetky dôležité tlačidlá pre jedinečný pôžitok z hier a vďaka praktickému pútku na ruke sa nemusíte obávať nehôd pri pohyboch s ním. Ovládač reaguje na pohyby aj otáčanie. Môžete s ním mávať, švihať, bodať alebo točiť. S ovládačom Wii Remote Plus budú herné zážitky ešte aktívnejší a pôsobivejšie, než ste si kedy dokázali predstaviť.


Nunchuk a veľa ďalších periférií


K hernej konzole Nintendo Wii Mini dostanete okrem ovládača Wii Remote Plus tiež pomocný ovládač Nunchuck. Vďaka nemu získate ešte väčšiu flexibilitu v kompatibilných hrách. Nunchuck obsahuje podobné senzory pre snímanie pohybu a navyše má analógovú páčku a dve tlačidlá. Kombináciou týchto dvoch ovládačov môžete pohybovať so svojimi postavami a navyše vykonávať aj rôzne pohybové gestá. Dokúpiť si môžete veľa ďalších unikátnych doplnkov. Milovníci fitness a posilňovania  neodolajú špeciálnej cvičiacej plošine a pretekári ocenia podarenú repliku volantu.
Parametre a špecifikácie:

Grafický čip:
"Hollywood" od kanadskej spoločnosti ATI
Procesor:
Power PC ("Broadway") od spoločnosti IBM
Komunikácie:
USB 2.0
Ovládanie:
Wii Remote Plus (Bezdrôtový, zabudovaný reproduktor, snímač pohybu)
Nunchuck (2 tlačidlá + analógová páčka)
Médiá:
Typ disku: Wii
Priemer: 12 cm
Prevedenie:
Farba: červená/čierna
Obsah Balenie:
1x Wii Mini konzoly
1x Wii Remote Plus
1x Nunchuk
1x Sensor Bar
1x Sieťový adaptér
1x AV kábel
1x Hra Mario Kart

Kód:  MW001mn2
Produktové číslo:  45496343255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13